ONE & ONLY KEA ISLAND

ONE & ONLY KEA ISLAND

Το One&Only Kéa Island βρίσκεται σε μια εντυπωσιακή παραλιακή τοποθεσία 65 στρεμμάτων στη δυτική πλευρά του νησιού, σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα. Mε θέα έναν ήρεμο κόλπο, φέρνει κοντά τους επισκέπτες με τη θεραπευτική δύναμη της φύσης, προσκαλώντας τους να ανακαλύψουν μια μοναδική εμπειρία στη στεριά και στη θάλασσα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

IFLY & ONE & ONLY KEA ISLAND

Η ifly συνεργάζεται με το One&Only Kéa Island, προσφέροντας εύκολη και άνετη πρόσβαση στο ξενοδοχείο μέσω ελικοπτέρου, με χρόνο πτήσης 15 λεπτά.


Με τα πλήρως εξοπλισμένα VIP ελικόπτερα μας, οι επιβάτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ταξίδι με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που συνδυάζει ασφάλεια και πολυτέλεια.

VIP ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Στην περίπτωση που οι επιβάτες είναι προγραμματισμένο να αφιχθούν με εμπορική πτήση, ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος επίγειας εξυπηρέτησης (FBO – Handling Agent) θα τους υποδεχθεί στην αερογέφυρα την στιγμή της αποβίβασης τους. Ο αντιπρόσωπος θα κρατά μια κάρτα που θα αναγράφει το όνομα του επιβάτη, θα περάσει με τους επιβάτες κατά προτεραιότητα όλες τις τελωνειακές διαδικασίες και τον έλεγχο διαβατηρίων, θα συνδράμει κατά την παραλαβή των αποσκευών και θα τους μεταφέρει στην ιδιωτική πύλη της γενικής αεροπορίας του αεροδρομίου (2 λεπτά οδικώς) απ΄ όπου αναχωρούν τα ελικόπτερα και τα ιδιωτικά αεροσκάφη.


Αν οι επιβάτες είναι προγραμματισμένο να αναχωρήσουν από τον αερολιμένα Αθηνών με εμπορική πτήση, κατά την προσγείωση του ελικοπτέρου ο αντιπρόσωπος επίγειας εξυπηρέτησης θα τους υποδεχθεί και θα τους μεταφέρει οδικώς στην πύλη Αναχωρήσεων και Αφίξεων (Main Terminal Building) και στο σημείο παράδοσης αποσκευών. Με μία επιπρόσθετη επιβάρυνση ανά επιβάτη ο αντιπρόσωπος θα μπορούσε να διεκπεραιώσει την διαδικασία παράδοσης αποσκευών (check in), να μεταφέρει κατά προτεραιότητα (fast track) τους επιβάτες στην διαδικασία ελέγχου ασφαλείας του αεροδρομίου και να τους καθοδηγήσει στο VIP lounge ώστε να περιμένουν με άνεση εκεί, καθώς και να επιστρέψει στο lounge έτσι ώστε να τους παραλάβει και να τους συνοδεύσει μέχρι την πύλη αναχώρησης τους.


Αν η πτήση άφιξης πραγματοποιείται με ιδιωτικό αεροσκάφος, οι επιβάτες θα συναντήσουν τον αντιπρόσωπο στην πόρτα του αεροσκάφους ο οποίος θα τους συνοδεύσει μέσω του σταθμού Γενικής Αεροπορίας στο ελικόπτερο προς απογείωση. Αν η αναχώρηση είναι επίσης προγραμματισμένη με ιδιωτική πτήση, κατά την προσγείωση στο ελικοδρόμιο του Αερολιμένα, o αντιπρόσωπός μας υποδέχεται τους επιβάτες στο ελικόπτερο και τους μεταφέρει μέσω του σταθμού Γενικής αεροπορίας στο ιδιωτικό σκάφος αναχώρησης τους.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΤΗΣΗΣ

Κατά τη διάρκεια της πτήσης από το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό το ελικοδρόμιο του One&Only Kéa Island, οι επιβάτες έχουν την μοναδική ευκαιρία να ατενίσουν το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, περνώντας πάνω από το Αυλάκι και την Μακρόνησο. Η διαδρομή με το ιδιωτικό ελικόπτερο της ifly υπολογίζεται στα 15 λεπτά.

KEA

Η Κέα αποτελεί ένα δημοφιλή τουριστικό προορισμό, που συνδυάζει κυκλαδική γοητεία, με φυσική ποικιλομορφία και πλούσια ιστορική παράδοση. Το νησί, ξεχωρίζει για την άγρια ομορφιά του και θεωρείται ιδανικό μέρος για όσους αγαπούν την πεζοπορία καθώς είναι γνωστό για το δίκτυο μονοπατιών συνολικού μήκους 36 χλμ, τα οποία έχουν χαρακτηριστεί ως «Δίκτυο Διαδρομών Πολιτιστικού Ενδιαφέροντος». Είναι το πιο κοντινό κυκλαδίτικο νησί στην Αθήνα, μόλις μισή ώρα διαδρομής με ιδιωτικό σκάφος ή δεκαπέντε λεπτά με ιδιωτική πτήση, αποτελώντας ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν μια σύντομη και ξεχωριστή απόδραση από την Αθήνα.
Landing Site
Χρειάζεστε οδική μεταφορά;