ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Υπερσύγχρονα αεροσκάφη για απαράμιλλη πολυτέλεια

Είμαστε μια εταιρεία ενοικίασης VIP ελικοπτέρων και ιδιωτικών jet αεροπλάνων με μακρόχρονη εμπειρία και εξειδίκευση στην παροχή υπηρεσιών ναύλωσης. Η εταιρεία μας λειτουργεί επίσης μια βάση συντήρησης υψηλών προδιαγραφών στα Μέγαρα Αττικής, η οποία είναι μία από τις πιο προηγμένες τεχνολογικά τεχνικές βάσεις στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Από εδώ συντηρούμε και βελτιώνουμε τις ενοικιάσεις ελικοπτέρων και jet υψηλής ποιότητας.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Αυτά που μας διακρίνουν.

Δέσμευση

Αφετηρία μίας εκπληκτικής εμπειρίας πτήσης των επιβατών αποτελεί η εμπιστοσύνη και η σχέση που χτίζουμε μεταξύ μας. Η επίτευξη του υψηλότερου επιπέδου ασφάλειας, ειλικρίνειας, και αξιοπιστίας αποτελεί ουσία και θεμέλιο του οργανισμού μας.

Ομαδική συνεργασία

Η κουλτούρα της ομαδικής εργασίας που συνδυάζει την εμπειρία και την τεχνογνωσία, είναι ακρογωνιαίος λίθος της σκέψης, του σχεδιασμού και της λήψης αποφάσεων της εταιρίας μας.

Πάθος

Είμαστε παθιασμένοι με αυτό που κάνουμε. Η αφοσίωση και ο ενθουσιασμός μας σε αυτό που κάνουμε, καθορίζει τον οργανισμό μας, οδηγώντας και παρακινώντας μας να προσφέρουμε πραγματική αξία στους επιβάτες μας. Οδηγούμαστε από την επιθυμία να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας.

Ποιότητα

Επαγγελματισμός επιτυγχάνοντας σταθερά την παροχή υπηρεσιών με τα υψηλότερα πρότυπα υπερβαίνοντας τις προσδοκίες των επιβατών μας και προσπαθώντας συνεχώς να βρίσκουμε τρόπους να βελτιωνόμαστε.

Our mission is to provide you with the most exclusive aviation services designed to enhance your travel experience

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Η αποστολή μας είναι να σας παρέχουμε τις καλύτερες, αποκλειστικές υπηρεσίες ελικοπτέρων και ιδιωτικών αεροπλάνων που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την ταξιδιωτική σας εμπειρία.

Πιστοποιήσεις

Αυτό μας κάνει διαφορετικούς

Η ifly διαθέτει Άδεια Εκτέλεσης Δημοσίων Μεταφορών (AOC GR-046) από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), σύμφωνα με την οποία δύναται να διεξάγει εμπορικές πτήσεις, διαθέτοντας άδεια εμπορικής εκμετάλλευσης ελικοπτέρων και αεροπλάνων διαφόρων τύπων.

AOC Certification

AOC GR-046

Η ifly είναι επίσης φορέας που παρέχει Υπηρεσίες Διαρκούς Αξιοπλοΐας μέσω της πιστοποιήσης που παρέχεται από την Ελληνική Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας (C.A.M.O. – EL.CAMO.0018). Ο Οργανισμός παρέχει πρόγραμμα συντήρησης αεροσκαφών, διαχείριση και αποθήκευση των σχετικών εγχειριδίων, διαχείριση των Log Book, καθώς και τον έλεγχο και εφαρμογή των οδηγιών σε ισχύ για την Αξιοπλοΐα και των ενημερωτικών φυλλαδίων συντήρησης. Η διαχείριση συνεχούς αξιοπλοΐας ιδιωτικών αλλά και εμπορικών αεροσκαφών πραγματοποιείται σύμφωνα με τους κανονισμούς του Ευρωπαϊκού Αεροπορικού Οργανισμού Ασφάλειας (E.A.S.A.).

CAMO Certification

EL.CAMO.0018

Η ifly είναι επίσης εγκεκριμένος οργανισμός συντήρησης πιστοποιημένος κατά EASA (European Union Aviation Safety Agency) Part 145. Η εταιρεία μας έχει διαπιστευθεί μέσω αυτής της πιστοποίησης ως προς την εκτέλεση εργασιών συντήρησης σε συγκεκριμένους τύπους ελικοπτέρων και αεροπλάνων

Part 145

EL.145.0083

Η πιστοποίηση SPO επιτρέπει στην ifly να εκτελεί πτήσεις αεροφωτογράφισης, πτήσεις έρευνας με ελικόπτερα, πτήσεις κάλυψης για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης καθώς και πτήσεις κινηματογραφικών λήψεων.

SPO Certification

SPO GR-08

Επιχειρησιακή Βάση - Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (LGAV)

Η επιχειρησιακή μας βάση είναι το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο αεροδρόμιο της Ελλάδας, το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας. Το αεροδρόμιο διαθέτει ξεχωριστή ιδιωτική πύλή (Terminal), που ονομάζεται Γενική Αεροπορία (General Aviation Terminal) και χρησιμοποιείται για όλες τις αφίξεις ή αναχωρήσεις ελικοπτέρων και ιδιωτικών αεροσκαφών. Το Terminal διαθέτει ελικοδρόμιο για τα ελικόπτερα καθώς και ένα άνετο lounge επιβατών.

Η πύλη αφίξεων και αναχωρήσεων βρίσκεται επίσης σε κοντινή απόσταση. Εάν οι επιβάτες μας φτάσουν με κάποια εμπορική πτήση, ο αντιπρόσωπός μας τους συναντά αμέσως μόλις αποβιβαστούν από το αεροπλάνο, τους μεταφέρει fast track από τον έλεγχο διαβατηρίων, τους βοηθά στην συνέχεια κατά την παραλαβή των αποσκευών τους και τους οδηγεί στην ιδιωτική πύλη αναχωρήσεων, για να επιβιβαστούν είτε σε ελικόπτερο είτε σε ιδιωτικό αεροπλάνο. Εάν υπάρχει προγραμματισμένη αναχώρηση με πτήση ανταπόκρισης, τους οδηγούμε στην αίθουσα αναχωρήσεων όπου πραγματοποιείται το check in. Έχουμε την δυνατότητα να βοηθήσουμε κατά το check-in, να δώσουμε σειρά προτεραιότητας στοuς ελέγχους ασφαλείας του αεροδρομίου, να μεταφέρουμε τους επιβάτες στην συνέχεια σε ένα VIP lounge καθώς και να τους παραλάβουμε όταν πρόκειται να ξεκινήσει η επιβίβαση παρέχοντας σειρά προτεραιότητας κατά τη διαδικασία επιβίβασης και συνοδεία έως την πόρτα του Αεροσκάφους.

Αυτό είναι το μέγιστο επίπεδο άνεσης που δύναται να απολαύσει κάποιος μέσα στο ασφαλές περιβάλλον ενός αεροδρομίου. Όσον αφορά την ιδιωτική άφιξη ή αναχώρηση, τα ιδιωτικά αεροσκάφη προσγειώνονται και απογειώνονται από την πύλη της Γενικής Αεροπορίας. Ο επίγειος αντιπρόσωπος μας υποδέχεται τους επιβάτες στην πόρτα του Αεροσκάφους και τους οδηγεί προς το ελικόπτερο προκειμένου να πραγματοποιήσουν την πτήση τους.

Our operational base is the biggest and most modern Airport in Greece, the International Airport in Athens.
Athens International Airport

Η Τεχνική Βάση Συντήρησης

Τηρώντας τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας, εκτελούμε εργασίες συντήρησης ελικοπτέρων και αεροπλάνων στη Βάση μας στα Μέγαρα.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΩΤΑ

Στόχος σε ότι κάνουμε, είναι η βελτίωση και η επίτευξη ενός ασφαλούς περιβάλλοντος.
Safety first
Ασφάλεια Εδάφους
Η εύρυθμη διαχείριση ασφάλειας για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου κατά την επιβίβαση ή αποβίβαση του αεροσκάφους και η ασφάλεια γύρω από ελικόπτερα και αεροπλάνα.
Safety first
Αεροπορική Ασφάλεια
Οδηγίες για τις ζώνες ασφαλείας, τα σωσίβια και την επιθυμητή βέλτιστη κατάσταση στην οποία οι πτητικές δραστηριότητες εκτελούνται κάτω από συνθήκες που μπορούν να ελεγχθούν όσο το δυνατόν περισσότερο και με όσο το δυνατόν ελάχιστο (ανεκτό) κίνδυνο.
Safety first
Ασφάλεια Πτήσεων
Η ασφάλεια πτήσεων είναι αδιαπραγμάτευτη, ο πιο σημαντικός παράγοντας στην αεροπορία, και ο ακρογωνιαίος λίθος του οργανισμού μας καθώς και πρωταρχικής σημασίας σε ό,τι κάνουμε.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Ταλαντούχοι άνθρωποι που απογειώνουν την επιτυχία
Be part of our team. View open positions at ifly

Η ομάδα της ifly αποτελείται από 74 άτομα με μεγάλη εμπειρία στον χώρο, δεσμευόμενοι η κάθε πτήση να διακρίνεται από επαγγελματισμό υψηλού επιπέδου με στόχο να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ικανοποίηση του επιβάτη. Έχουμε στην ομάδα μας 28 μέλη έμπειρου ιπτάμενου προσωπικού, 21 άτομα στον τομέα της συντήρησης των αεροσκαφών και 25 εργαζομένους ως προσωπικό λειτουργίας στα γραφεία μας. Mέλη της ομάδας μας αποτελούν έμπειρα στελέχη υψηλού επιπέδου, τα οποία συνεργάζονται με ταλαντούχους και άρτια εκπαιδευμένους επαγγελματίες της νέας γενιάς του αεροπορικού χώρου.

“ Η ομάδα μας είναι η οικογένειά μας”

ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ IFLY

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

* απαραίτητο