ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΤΗΣΗΣ

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Βήμα 1ο

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ηλεκτρονικά την αίτηση ναύλωσης μέσω της ιστοσελίδας μας, ώστε να μας παρέχετε τις αναλυτικές πληροφορίες του ταξιδιού σας, απλά και γρήγορα.

Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε σε 24ωρη βάση στo +30 210 62 35 080 ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο sales@ifly.gr

Booking and flight procedures are simplified with ifly

ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Βήμα 2ο

Κατόπιν αιτήματός σας, θα σας στείλουμε μια λεπτομερή προσφορά πτήσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή φαξ, σύμφωνα με τα στοιχεία που μας παρέχετε. Σε αυτό το σημείο το αίτημά σας βρίσκεται σε αναμονή, αλλά η πτήση σας δεν θεωρείται ως κράτηση. Εάν συμφωνείτε με την προσφορά μας, καθώς και με τη συμφωνία ναύλωσης (η οποία επισυνάπτεται στην προσφορά μας), τότε παρακαλούμε να απαντήσετε θετικά στο email ή το φαξ μας, συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων των επιβατών, των αριθμών ταυτότητας ή διαβατηρίων καθώς και των στοιχείων επικοινωνίας, έτσι ώστε στην συνέχεια να προχωρήσετε στη διαδικασία πληρωμής. Πρόκειται για υποχρεωτικό βήμα ώστε να θεωρηθεί η πτήση σας ως κράτηση από την εταιρεία μας.

Booking and flight procedures are simplified with ifly

ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΣΑΣ

Βήμα 3ο

Η διαδικασία πληρωμής είναι απλή και δύναται να πραγματοποιηθεί με δύο τρόπους. Πρόκειται για υποχρεωτική διαδικασία, έτσι ώστε να πργματοποιηθεί η κράτηση της πτήσης σας από την εταιρία μας.

Booking and flight procedures are simplified with ifly

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΣΑΣ

Βήμα 4ο

Με την ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας, η οποία περιλαμβάνει την αποδοχή της προσφοράς μας καθώς και την δέσμευση για την κατάθεση του ποσού ναύλωσης, η κράτησή σας έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς.

Booking and flight procedures are simplified with ifly