Private jet charter. Chartering a private jet is a way of travel that is unique from the very first moment.

ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ

Η ναύλωση ενός ιδιωτικού τζετ αποτελεί έναν μοναδικό τρόπο ταξιδιού. Από την δυνατότητα που έχει κάποιος να επιλέξει πώς και πότε θα ήθελε να ταξιδέψει μέχρι την εξοικονόμηση πολύτιμου χρόνου, ειδικά αν ληφθεί υπόψιν πως ο χρόνος στις ημέρες μας έχει εξελιχθεί σε πολυτέλεια. Το πλεονέκτημα που προσφέρει το ιδιωτικό αεροπλάνο, είναι η ευελιξία του. Έτσι υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξει η ώρα απογείωσης ή ο προορισμός ή ακόμη και η δυνατότητα να επιλεγούν δύο προορισμοί την ίδια μέρα. Επίσης αποφεύγονται ουρές στα check in, καθυστερήσεις και συνωστισμοί. Στόχος μας στην ifly, είναι να καταστήσουμε την πτήση σας όσο το δυνατόν πιο άνετη και ευχάριστη. Το εμπορικό τμήμα της εταιρίας μας βρίσκεται στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο προκειμένου να σας παρέχει την οποιαδήποτε βοήθεια, ξεκινώντας από την οργάνωση της πτήσης έως και την πραγματοποίηση αλλαγών της τελευταίας στιγμής, εάν αυτό απαιτηθεί, διασφαλίζοντας μια ασφαλή, άνετη και ευέλικτη πτήση μαζί μας.

ΝΑΥΛΩΣΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ

Με δεδομένο ότι ο αναπτυσσόμενος τομέας της ιδιωτικής ενοικίασης αεροσκαφών εξιδικεύεται όλο και περισσότερο, η ifly έχει εντάξει μέχρι και σήμερα στο στόλο της ένα μεγάλο αριθμό από πολυτελή ελικόπτερα και αεροπλάνα. Ετσι εξασφαλίζει πως κάθε πτυχή ναύλωσης ενός ελικοπτέρου ή αεροπλάνου θα είναι όχι μόνο συναρπαστική αλλά συγχρόνως ευχάριστη και χαλαρωτική. Εμείς οργανώνουμε κάθε πτυχή του ταξιδιού των πελατών μας, πηγαίνοντας τους εκεί που ακριβώς εκείνοι επιθυμούν διασφαλίζοντας χαλάρωση, ξεκούραση και επιπλέον την διαβεβαίωση πως θα φτάσουν εγκαίρως, ασφαλής και με τον πιο κομψό τρόπο που μπορεί κανείς να φανταστεί. Εάν επιλέξετε να αναχωρήσετε από ένα αεροδρόμιο, θα μεταφερθείτε για έλεγχο αποσκευών σε έναν VIP τομέα από τον συνεργαζόμενο μας Handling Agent και στη συνέχεια θα οδηγηθείτε για άμεση αναχώρηση του αεροσκάφους ή ελικοπτέρου, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται αμέση επιβίβαση χωρίς καμία καθυστέρηση. Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει ένα ελικοδρόμιο, το ελικόπτερο θα σας περιμένει την ώρα που εσείς θα έχετε ορίσει. Είτε η επιχείρησή σας χρειάζεται ένα αεροσκάφος για εξοικονόμηση χρόνου αποφεύγοντας τις χερσαίες μεταφορές, είτε βρίσκεστε σε κάποιο ταξίδι αναψυχής και επιθυμείτε τα πετάξετε με απόλυτο στυλ, η ifly έχει την λύση στον τομέα της ενοικίασης αεροσκαφών που θα ταιριάζει απόλυτα στις απαιτήσεις σας. Η ifly διοργανώνει πτήσεις απλής μετάβασης, με επιστροφή την ίδια μέρα ή σε κάποια μεταγενέστερη ημερομηνία.

Helicopter charter. ifly currently operates a large fleet of executive helicopters. Ifly ensures that every aspect of our airplane or helicopter charter experience is as exciting, enjoyable and stress free as possible.
Sightseeing flights. Enjoy Greece’s awe-inspiring beauty from an unforgettable bird’s eye view, choose one of our scenic flights.

ΠΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣ

Εάν θέλετε να απολαύσετε την εκπληκτική ομορφιά της Ελλάδας από μια αξέχαστη πανοραμική θέα και οπτική γωνία, επιλέξτε μία από τις πτήσεις περιήγησης μας.
Τα ελικόπτερα της ifly είναι υπερσύγχρονα και διαθέτουν ευρύχωρη καμπίνα επιβατών με άνετα καθίσματα καθώς και μεγάλα παράθυρα για ανεμπόδιστη θέα 180 μοιρών, ώστε να απολαμβάνετε το τοπίο περνώντας ή βγάζοντας κάποιες φωτογραφίες καθώς ταξιδεύετε. Προσφέρουμε διάφορες διαδρομές με ελικόπτερα παρέχοντας την ευκαιρία να επιλέξετε μεταξύ πτήσεων απλής περιήγησης ή και ακόμη και κάποιων πιο προσαρμοσμένων πακέτων πτήσεων.

iTransfer

Η iTransfer είναι μια υπηρεσία VIP μεταφορών, που παρέχει στους πελάτες υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μεταφοράς με αυτοκίνητα σε όλη την Ελλάδα. Αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε μια εξαιρετική ταξιδιωτική εμπειρία για τους πελάτες μας, διασφαλίζοντας αξιόπιστες, έγκαιρες και εξατομικευμένες υπηρεσίες μεταφοράς με πλήρη εμπιστευτικότητα και ιδιωτικότητα. Για την μέγιστη διευκόλυνση σας, οι οδηγοί μας θα σας παραλάβουν από οποιοδήποτε σημείο, είτε πρόκειται για το Ελευθέριος Βενιζέλος ή οποιοδήποτε ιδιωτικό χώρο της επιλογής σας, καθώς και από οποιοδήποτε λιμάνι της χώρας. Προσφέρουμε εκδρομές στα αξιοθέατα της Αθήνας και της ηπειρωτικής χώρας με επαγγελματίες ξεναγούς, μεταφορές σε όλη την Ελλάδα, υπηρεσία καθ’ όλο το 24ώρο και είμαστε πολύ φιλικοί όσον αφορά κατοικίδια. Οι οδηγοί μας είναι έμπειροι, κατέχουν τις απαιτούμενες άδειες οδήγησης, εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι σύμφωνα με τις αρχές του DDC (Defensive Driving Course), πιστοποιημένοι για την παροχή υπηρεσιών πρώτων βοηθειών στο EMT (Emergency Medical Training) καθώς και πολύγλωσσοι. Ο στόλος αποτελείται από πρόσφατα αποκτηθέντα (2021) πολυτελή Van (Mercedes) και αυτοκίνητα SUV (BMW), που πληρούν και υπερβαίνουν τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας.