Διαχείριση Αεροσκαφών

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η μακροχρόνια εμπειρία μας στην αεροπορική αγορά μάς δίνει τη δυνατότητα να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας σχετικά με την τη διαχείριση του αεροσκάφους σας. Οι συμβουλευτικές μας υπηρεσίες στοχεύουν στην κατάρτιση για λογαριασμό του ιδιοκτήτη των πιο αποτελεσματικών επιχειρησιακών σχεδίων για τη χρήση του αεροσκάφους.
Συγκεκριμένα, δίνεται έμφαση στην εξοικονόμηση χρημάτων, στη διασφάλιση απόλυτης νομικής και ασφαλιστικής κάλυψης, στην απλοποίηση των διαδικασιών που αφορούν τη λειτουργία του αεροσκάφους, στην προώθηση του αεροσκάφους για σκοπούς ναύλωσης και στην δημιουργία ενός αποτελεσματικού αλλά και οικονομικού πακέτου διαχείρισης.
Περισσότερα οφέλη για τον ιδιοκτήτη του αεροσκάφους μπορούν να προκύψουν από την ενσωμάτωση στις ναυλώσεις εμπορικών πτήσεων με μειωμένο κόστος ασφάλισης και καυσίμων, δυνατότητα στάθμευσης στη βάση συντήρησης, πλήρης τεχνική παρακολούθηση καθώς και σχεδιασμός πτήσεων, συμπεριλαμβανομένης της οργάνωσης διεκπεραίωσης και λήψης των απαραίτητων αδειών για την προσγείωση σε αεροδρόμια.

ΑΓΟΡΑ _ ΠΩΛΗΣΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ

Η αγορά ενός αεροσκάφους ανεξάρτητα από το εάν πρόκειται για ελικόπτερο ή ένα ιδιωτικό αεροπλάνο είναι μια περίπλοκη και δύσκολη διαδικασία που δεν πρέπει να δρομολογηθεί χωρίς την βοήθεια έμπειρων συμβούλων. Η ifly θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα κατάλληλα αεροσκάφη που είναι διαθέσιμα προς πώληση ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε ενδιαφερόμενου αγοραστή.

Το παραπάνω περιλαμβάνει την ανάλυση της αγοράς αεροσκαφών και τον εντοπισμό του πιο κατάλληλου μέσου, την προετοιμασία της παρουσίασης του αεροσκάφους και των προδιαγραφών του, τη δημιουργία ενός οικονομικού σχεδίου μάρκετινγκ, τον συντονισμό και την επίβλεψη της επιθεώρησης πριν από την αγορά στην οποία θα είναι παρών και ένας πιστοποιημένος μηχανικός, την επιθεώρηση των αρχείων συντήρησης, την διαπραγμάτευση της σύμβασης πώλησης και παράδοσης, την δημιουργία και παρακολούθηση συμφωνίας λογαριασμού Escrow και επίσης τη νηολόγηση του αεροσκάφους.

Όσον αφορά την πώληση ενός αεροσκάφους, εκμεταλλευόμαστε την βαθιά γνώση της αγοράς, τις μακροχρόνιες επιχειρηματικές μας συνεργασίες και μέσω αυτών θα εντοπίσουμε υποψήφιους αγοραστές, καθώς επίσης θα αξιολογήσουμε και θα διαπραγματευτούμε εισερχόμενες προσφορές αγορών.

ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ - PARKING ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ

Παρά την ευκολία που προσφέρει η χρήση ιδιωτικών αεροσκαφών, η στάθμευση και η ασφαλής τους φύλαξή παραμένει πάντα σημαντικό ζήτημα. Εάν επιθυμείτε να σταθμεύσετε το ελικόπτερο ή το αεροπλάνο σας σε ένα επαγγελματικά φυλασσόμενο και προστατευμένο περιβάλλον, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επισκεφτείτε τη Βάση μας στο αεροδρόμιο της Πάχης Μεγάρων, λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα. Οι εγκαταστάσεις συντήρησης αντιπροσωπεύουν ένα ιδανικό μέρος για να σταθμεύσετε το αεροσκάφος σας, ειδικά όσον αφορά την ασφάλεια.

Η Βάση που χρησιμοποιεί σύστημα παρακολούθησης κλειστού κυκλώματος είναι μία από τις πολύ λίγες ιδιωτικές εγκαταστάσεις που έχουν εγκριθεί και πιστοποιηθεί από το ΝΑΤΟ. Αυτό είναι ενδεικτικό των υψηλών προδιαγραφών που τηρούνται στη φύλαξη και προστασία του χώρου. Επιπλέον, οι εγκαταστάσεις Συντήρησής μας έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν πολλές επιπλέον υπηρεσίες.

Πιο συγκεκριμένα, το προσωπικό της εταιρείας σας υποδέχεται πάντα πριν και μετά από κάθε πτήση, το αεροσκάφος θα καθαρίζεται εξωτερικά και εσωτερικά, θα χρησιμοποιείται εξωτερικό τροφοδοτικό για την εκκίνηση και επίσης αναλαμβάνουμε τον ανεφοδιασμό του αεροσκάφους σας.

Και φυσικά, αν χρειάζεστε περισσότερες υπηρεσίες, μπορείτε να αγοράσετε το πακέτο στάθμευσης, μια ολοκληρωμένη πρόταση που εκτός από τα παραπάνω περιλαμβάνει και άλλες υπηρεσίες όπως έλεγχοι αξιοπλοΐας, πλύσιμο των κινητήρων και επιθεωρήσεις συντήρησης όπως ορίζονται από τον κατασκευαστή του αεροσκάφους σας.

AOC

Η ifly διαθέτει Άδεια Εκτέλεσης Δημοσίων Μεταφορών (AOC GR-046) από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), σύμφωνα με την οποία δύναται να διεξάγει εμπορικές πτήσεις, διαθέτοντας άδεια εμπορικής εκμετάλλευσης ελικοπτέρων και αεροπλάνων διαφόρων τύπων.

Η κατοχή ενός ιδιωτικού εναερίου μέσου σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αντιθέτως εκτός της δέσμευσης ενός μεγάλου κεφαλαίου ο ιδιοκτήτης του πρέπει να αφιερώνει σημαντικό χρόνο και χρήμα στην συνεχή παρακολούθηση μίας σειράς από διαχειριστικές ανάγκες του ιπτάμενου μέσου. Μερικές μόνο από αυτές είναι η συντήρησή του, η λειτουργία βάσει ισχυόντων κανονισμών και του ευρύτερου νομικού πλαισίου, η ασφάλεια του αεροσκάφους και των επιβαινόντων, όπως και η διατήρηση και επιτήρηση αξιόπιστου πληρώματος.

Μέσω της πιστοποίησης AOC GR-046, της εμπειρίας, της τεχνογνωσίας και των υποδομών που έχουμε συγκεντρώσει όλα αυτά τα χρόνια, μπορούμε να αναλάβουμε το διαχειριστικό βάρος του αεροσκάφους σας. Έναντι ενός πάγιου μηνιαίου κόστους διεκπεραιώνουμε όλες τις διαχειριστικές διαδικασίες που χρειάζονται έτσι ώστε εσείς να απολαμβάνετε απλά την χρήση του αεροσκάφους σας μειώνοντας παράλληλα το κόστος χρήσης του από τις εκπτώσεις που θα λάβετε σε στοιχεία όπως τα καύσιμα, την συντήρηση και την επίγεια εξυπηρέτησή του.

Συγκεριμένα η υπηρεσία διαχείρισης περιλαμβάνει:
• Στάθμευση, φύλαξη και καθαρισμό του αεροσκάφους
• Συστηματική επιθεώρηση και προγραμματισμένη συντήρηση του αεροσκάφους
• Διαχείριση πτητικών λειτουργιών όπως η τροφοδοσία καυσίμου κ.α.
• Διεκπεραίωση των πτητικών διαδικασιών
• Όλες τις υπόλοιπες πτητικές διαδικασίες

Αν επιθυμείτε να αξιοποιήσετε το αεροσκάφος σας εμπορικά η ifly μπορεί να καλύψει και αυτή την επιθυμία σας μέσω των υπηρεσιών διαχείρισης αποφέροντάς σας έσοδα τα οποία κατ’ επέκταση θα μειώσουν περαιτέρω τα “έξοδα” του αεροσκάφους σας και προσφέροντας επίσης επιπλέον υπηρεσίες, όπως η χρήση άλλου πτητικού μέσου, που διασφαλίζει ότι πάντα θα έχετε διαθέσιμο ένα πτητικό μέσο για τις μετακινήσεις σας.

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Η τεχνογνωσία μας σε συνδυασμό με την εις βάθος γνώση της αγοράς των αερομεταφορών μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε μέσω της δικής μας αποθήκης γνήσια ανταλλακτικά από διάφορους κατασκευαστές. Η διαχείριση ανταλλακτικών διαδραματίζει θεμελιώδη ρόλο στην αεροπορία, λαμβανομένης υπόψη της επίδρασης που έχει στην διατήρηση της πλοϊμότητας του αεροσκάφους.

Έτσι η αποτελεσματική διαδικασία προμήθειας του εκάστοτε ανταλλακτικού είναι πρωτίστης σημασίας προκειμένου να διασφαλιστεί η διαθεσιμότητα του την στιγμή που απαιτείται. Λόγω του ευρέως διαδεδομένου μας δικτύου είμαστε σε θέση να προμηθεύουμε και να προμηθευόμαστε ανταλλακτικά είδη από αναλώσιμα έως τυποποιημένα ανταλλακτικά στο συντομότερο δυνατό χρόνο αποστολής και σε ανταγωνιστικές τιμές. Στόχος μας στην ifly είναι να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας με αξιόπιστο και ικανό τρόπο έτσι ώστε να μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι. Για οποιαδήποτε τρέχουσα απαίτηση ανταλλακτικών, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟΛΟΥΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ