ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΤΗΣΗΣ

ΑΦΙΞΗ

Συνιστάται στους επιβάτες να φθάνουν στον χώρο απογείωσης τουλάχιστον 15 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη αναχώρηση. Οι επιβάτες θα συναντήσουν τα ελικόπτερά μας ακολουθώντας τις οδηγίες του πληρώματος εδάφους και του πιλότου μας.

Booking and flight procedures are simplified with ifly

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Athens International Airport | GENERAL AVIATION - GATE 12 |

Εάν η αναχώρησή σας πραγματοποιείται από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (Ελευθέριος Βενιζέλος) και φτάσετε με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες όπως φαίνεται στους δύο χάρτες. (Κάντε κλικ για μεγέθυνση). Ο στόλος μας έχει ώς βάση τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, Περιοχή Γενικής Αεροπορίας, Πύλη 12.

Booking and flight procedures are simplified with ifly

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ

National & International Airports | GOLDAIR-HANDLING |

Σε περίπτωση που οι επιβάτες φτάσουν σε οποιοδήποτε αεροδρόμιο και έχουν κάνει κράτηση πτήσης μαζί μας, ο επίγειος αντιπρόσωπος μας της Goldair-Handling, θα τους συναντήσει κρατώντας ένα σημείωμα με το όνομα τους μόλις αποβιβαστούνε από το αεροπλάνο. Σε περίπτωση που φτάσουν με ιδιωτική πτήση θα τους υποδεχτεί έξω από το αεροσκάφος και θα τους συνοδεύσει στο ελικόπτερο/αεροπλάνο για αναχώρηση. Σχεδόν η ίδια διαδικασία ακολουθείται και στην πτήση επιστροφής. Ο αντιπρόσωπος μας θα υποδεχτεί τους επιβάτες έξω από το ελικόπτερο προκειμένου να τους μεταφέρει στην πύλή αναχωρήσεων του Αερολιμένα ώστε να προχρήσουν στο check-in της πτήσης ανταπόκρισης είτε θα τους μεταφέρει μέσω της πύλης της Γενικής Αεροπορίας στο ιδιωτικό αεροπλάνο αναχώρησης.

Booking and flight procedures are simplified with ifly

ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ

Landing Areas | HELIPORTS AND OTHER LANDING SITES |

Σε περίπτωση που οι επιβάτες αναχωρούν από ελικοδρόμια ή χώρους προσγείωσης εκτός αερολιμένων και εάν δεν υπάρχει αρμόδια αρχή, υπεύθυνος για τη διενέργεια των ελέγχων ασφαλείας των επιβατών και των αποσκευών τους είναι ο χειριστής του ελικοπτέρου.

Booking and flight procedures are simplified with ifly

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Πριν από την επιβίβαση, ο χειριστής διενεργεί ελέγχους ταυτοπροσωπίας με βάση τα ταξιδιωτικά έγγραφα των επιβατών, καθώς και ελέγχους αποσκευών είτε δια χειρός, είτε με οποιοδήποτε διαθέσιμο ηλεκτρονικό μέσο. Εάν επιβάτης αρνηθεί τον ανωτέρω έλεγχο ασφαλείας, δεν θα του επιτραπεί η επιβίβαση στο αεροσκάφος. Ο χειριστής μπορεί να αρνηθεί την επιβίβαση σε επιβάτη ή αποσκευών εάν ευλόγως πιστεύει ότι κινδυνεύει η ασφάλεια της πτήσης. Σε περίπτωση ακύρωσης της Πτήσης ή μέρους αυτής λόγω οποιουδήποτε από τους λόγους που προβλέπονται στις διατάξεις του παρόντος, ο Αερομεταφορέας μπορεί να παρακρατήσει τον Ναύλο ή, εάν ο Ναύλος δεν έχει πληρωθεί, να απαιτήσει την πληρωμή του. Όλες οι αποσκευές τοποθετούνται στο χώρο αποσκευών, εκτός εάν ο χειριστής επιτρέψει κάτι διαφορετικό.

Booking and flight procedures are simplified with ifly