PRICING

«Σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι με την IFLY»

Όποιος και αν είναι ο λόγος που ταξιδεύετε, για διασκέδαση ή επαγγελματικούς λόγους, για να εξερευνήσετε τον κόσμο από ψηλά, να θαυμάσετε τα αξιοθέατα και να «φωτογραφίσετε» τη στιγμή, στην IFLY φροντίζουμε να ξεπερνάμε τις προσδοκίες σας και να ικανοποιούμε κάθε σας ανάγκη, μικρή ή μεγάλη. Κύριος στόχος μας, να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και συνολικά μια μοναδική, αξέχαστη εμπειρία.

Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο τον ιδιωτικών πτήσεων, συγκεντρώσαμε για σας, κάποιες  «παρανοήσεις» για τα ταξίδια με ιδιωτικό αεροσκάφος. Μέσα από αυτούς τους 3 μύθους, θα ανακαλύψετε τα πλεονεκτήματα των ιδιωτικών πτήσεων και ταυτόχρονα θα κατανοήσετε το τρόπο κοστολόγησης μίας πτήσης.

 

ΜΥΘΟΣ 1

Το καλύτερο Island Hopping γίνεται εν πλω

Θέλετε να πεταχτείτε μέχρι τη Μύκονο, να ζήσετε το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης και ύστερα τα πολυσύχναστα στενά της Πάρου; Επισκεφτείτε τους αγαπημένους σας προορισμούς με την άνεση και την ασφάλεια των αεροσκαφών της IFLY. Επιλέξτε τοποθεσία, καθορίστε την ιδανική για σας ώρα και απογειώστε την εμπειρία του Island Hopping. Κερδίστε περισσότερο πολύτιμο χρόνο στον αγαπημένο σας προορισμό χωρίς τις χρονοβόρες διαδικασίες, την αναμονή και τις καθυστερήσεις των αεροδρομίων. Η πτήση με ένα αεροσκάφος της IFLY, μπορεί να σας χαρίσει την καλύτερη εμπειρία Island Hopping.

 

ΜΥΘΟΣ 2

Είναι ακριβή επιλογή χωρίς ευελιξία στις τιμές

Με τη ναύλωση ενός ιδιωτικού αεροσκάφους, απολαμβάνετε μία ολοκληρωμένη εμπειρία πτήσης με πολυτέλεια και κορυφαία εξυπηρέτηση από έμπειρο προσωπικό. Το κόστος αυτής της εμπειρίας, διαμορφώνεται από ποικίλους παράγοντες, όπως τον τύπο και το μέγεθος του σκάφους που θα επιλέξετε. Για παράδειγμα, διαφορετικά κοστολογείται το μικρότερο σε μέγεθος Bell 206 σε σύγκριση με το Agusta 109. Εκτός από το αεροσκάφος, καθοριστικός παράγοντας είναι και ο προορισμός, η διάρκεια της πτήσης, αλλά και η εποχή που θα κάνετε το ταξίδι σας. Άλλα κριτήρια που λαμβάνονται υπόψιν, είναι οι επιπρόσθετες χρεώσεις καυσίμου, τα τέλη προσγείωσης καθώς και άλλες υπηρεσίες κατά τη διάρκεια της πτήσης. Το κόστος, λοιπόν, κυμαίνεται ανάλογα με τα παραπάνω κριτήρια και κυρίως διαμορφώνεται σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

 

ΜΥΘΟΣ 3

Περιορισμένοι προορισμοί και όριο απόστασης

Πρόκειται για μία ακόμα παρανόηση, που απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Συγκεκριμένα, με τα ιδιωτικά αεροσκάφη της IFLY, μπορείτε όχι μόνο να «πετάξετε» σε όποιον προορισμό επιθυμείτε, αλλά έχετε τη μοναδική ευκαιρία, μέσω των ελικοπτέρων, να προσγειωθείτε, σε μέρη που δε διαθέτουν αεροδρόμιο ή δεν είναι προσβάσιμα από τα συμβατικά μέσα. Ακόμη, τα ελικόπτερα έχουν την ευελιξία να κάνουν περισσότερους ελιγμούς, προσφέροντας πανοραμική θέα του αγαπημένου σας τοπίου ή αξιοθέατου και την ευκαιρία να βγάλετε τις πιο συναρπαστικές φωτογραφίες.

Θέλετε να εξερευνήσετε τον κόσμο με πολυτέλεια και ασφάλεια; Επιθυμείτε να διευρύνετε τους ορίζοντες σας απολαμβάνοντας VIP υπηρεσίες εξυπηρέτησης και άνεσης; Για όποιο λόγο και αν ταξιδεύετε, στόχος μας είναι να «απογειώσουμε» τη ταξιδιωτική σας εμπειρία, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Σχεδιάστε την επόμενη απόδρασή σας με την έμπειρη ομάδα της IFLY και αναζητήστε το ιδανικό αεροσκάφος από τη μεγάλη ποικιλία του στόλου μας. Ενημερωθείτε πλήρως για τον τρόπο σχεδιασμού της πτήσης και για το πώς διαμορφώνεται το τελικό κόστος ναύλωσης.

Ταξιδεύοντας με την κορυφαία επιχείρηση ιδιωτικών πτήσεων στην Ελλάδα, απολαμβάνετε ασφάλεια, εξυπηρέτηση και πολυτέλεια.