Ημερίδα Ασφαλείας Πτήσεων 2022

Την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 με μέριμνα και φορέα διοργάνωσης την ifly οργανώθηκε η πρώτη Ημερίδα Ασφαλείας Πτήσεων με την παρουσία όλου του προσωπικού της εταιρίας, προσκεκλημένων και ομιλητών στο ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport Hotel.

Μετά τον εισαγωγικό χαιρετισμό του Διευθυντή Ασφαλείας Πτήσεων της ifly κ. Πέτρο Βάκαλο και την προσφώνηση του Διευθύνων Συμβούλου της ifly κ. Γιώργου Βέρμπη, τον λόγο έλαβε ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων κ. Αθανάσιος Μπίνης ο οποίος παρέθεσε την παρουσίαση του με τίτλο «Ασφάλεια Πτήσεων και διερεύνηση αεροπορικών ατυχημάτων». Στην συνέχεια τον λόγο έλαβαν ο κ. Φίλιππος Κολυβάς, Επιθεωρητής Ασφαλείας της Μονάδας Πτητικών Μέσων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας με την παρουσίαση του «Κύκλοι Ποιότητας» και ο κ. Χρήστος Κουτσαβδής, Διερευνητής Ασφαλείας Πτήσεων στην Επιτροπή Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων με την παρουσίαση του «Σφάλματα Συντήρησης». Τον κύκλο των ομιλητών έκλεισε ο κ. Χάρης Βουτσάς, υψηλόβαθμο στέλεχος πληροφορικής με πολυετή εμπειρία στον χώρο, αναπτύσσοντας την παρουσίαση του με τίτλο «Κυβερνοασφάλεια και Ηλεκτρονικό Έγκλημα».

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους καλεσμένους και ομιλητές για την ιδιαίτερη τιμή να αποδεχτούν την πρόσκληση μας. Μέσα από τις άκρως διαφωτιστικές ομιλίες τους συνέβαλαν τα μέγιστα στη επιτυχία των εργασιών της Ημερίδας και ελπίζουμε να έχουμε και πάλι στο μέλλον την τιμή και την χαρά να τους καλωσορίζουμε στις εκδηλώσεις μας.

Η Ημερίδα, που σκοπός της ήταν η διερεύνηση του πεδίου γνώσεων, η ανταλλαγή απόψεων καθώς και η επιμόρφωση και προαγωγή του επιπέδου ασφαλείας πτήσεων, ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία και ευελπιστούμε πως θα συνεχίσει να αποτελεί μία πλατφόρμα ανταλλαγής απόψεων, προβληματισμού και ουσιαστικής ενημέρωσης για όλους όσους ασχολούνται με τον τομέα της Αεροπορίας.

ifly's latest news from around the globe.
ifly's latest news from around the globe.
ifly's latest news from around the globe.

ΑΛΛΑ ΝΕΑ