Μάθετε για τη μαγευτική πόλη του Βερολίνου

Το Βερολίνο, η πρωτεύουσα της Γερμανίας, φημίζεται για την εξαιρετική ποικιλία των αξιοθέατων του, την έντονη πολιτιστική του σκηνή και τις εντυπωσιακές του αντιθέσεις. Ιστορικά κτίρια στέκονται δίπλα στη σύγχρονη αρχιτεκτονική, καθώς το παρελθόν και το παρόν αναμειγνύονται. Το Βερολίνο είναι επίσης η πόλη της τέχνης, των καλλιτεχνών και των μουσείων. Στην πραγματικότητα, πολύτιμα αντικείμενα από όλο τον κόσμο εκτίθενται σε περισσότερα από 170 μουσεία. Το πιο εμβληματικό ορόσημο είναι η Πύλη του Βρανδεμβούργου, σύμβολο της επανένωσης της πόλης μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου και μάρτυρας πολλών σημαντικών γεγονότων στην ταραχώδη ιστορία της πόλης. Το Ράιχσταγκ είναι η έδρα του γερμανικού κοινοβουλίου. Κατασκευάστηκε το 1884-1889, ως σύμβολο δύναμης του Γερμανικού Ράιχ, αλλά υπέστη μεγάλες ζημιές και ανακατασκευάστηκε πλήρως το 1994-1999. Η East Side Gallery είναι η μεγαλύτερη (μήκους 1,3 χιλιομέτρων) υπαίθρια γκαλερί στον κόσμο, που βρίσκεται δίπλα στον ποταμό Σπρέε και αποτελούσε αρχικά μέρος του τείχους του Βερολίνου. Το 1990, 118 καλλιτέχνες από 21 χώρες διακόσμησαν τα γκρίζα μπλοκ του τείχους με ζωντανές εικόνες που σχολίαζαν τα πολιτικά γεγονότα της περιόδου 1989-1990.

Ταξιδιωτικό tip της ifly:

Το Βερολίνο διαθέτει δύο αεροδρόμια, το Βερολίνο Tegel, το οποίο απέχει περίπου 8 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης και το Βερολίνο Schönefeld, το οποίο απέχει περίπου 23 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Βερολίνο
Απολαύστε μια άνετη και ασφαλή πτήση προς το Βερολίνο.

Με τον σύγχρονο στόλο της ifly, μπορούμε να σας παρέχουμε τα πιο σύγχρονα μοντέλα αεροσκαφών για να εξασφαλίσουμε πολυτέλεια, ασφάλεια και συνολικά μια μοναδική εμπειρία πτήσης. Η βάση μας βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά μπορούμε κυριολεκτικά να απογειωθούμε από οποιονδήποτε επιθυμητό προορισμό στην Ελλάδα. Εξερευνήστε τον στόλο μας εδώ.

Landing Site
Χρειάζεστε οδική μεταφορά;

ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Εξερευνήστε όλους τους προορισμούς που μπορούμε να σας μεταφέρουμε με τις ενοικιάσεις ελικοπτέρων και jet αεροπλάνων στην Ελλάδα.