Γνωρίστε την όμορφη Βιέννη

Η Βιέννη είναι μια από τις πιο εξέχουσες πόλεις της Ευρώπης, όπου οι δρόμοι στολισμένοι με κομψότητα συνδυάζονται με αιώνες πολιτισμού και ιστορίας. Η Βιέννη αποτελεί ιδανικό μέρος για επίσκεψη τόσο για τους λάτρεις της τέχνης, όσο και για τους λάτρεις της ιστορίας.

Η Βιέννη ήταν για αιώνες το έδαφος για τους Αψβούργους ηγεμόνες της Αυστροουγγρικής Αυτοκρατορίας. Αν και η αυτοκρατορία έχει χαθεί προ πολλού, οτιδήποτε μπορεί να την θυμίζει έχει διατηρηθεί προσεκτικά από τους παραδοσιακούς Βιεννέζους.

Σήμερα, η πόλη της Βιέννης έχει εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο μέρος και έχει εμπλουτιστεί με την έννοια του μπαρόκ. Οι επισκέπτες θα βιώσουν μια εκπληκτική εμπειρία από τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου που χτίστηκε τον 12ο αιώνα, από το Prater ένα από τα παλαιότερα λούνα παρκ στον κόσμο, από το Μουσείο Ιστορίας Τέχνης της Βιέννης, το Παλάτι Hofburg που βρίσκεται στην καρδιά της Βιέννης και περιέχει το Μουσείο Sisi, το Hundertwasserhaus με τα Αυτοκρατορικά Διαμερίσματα και  τις Αυτοκρατορικές συλλογές από ασήμι στο εσωτερικό του, σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από τον Friedensreich Hundertwasser, σηματοδοτώντας ένα εξαίρετο κομμάτι αρχιτεκτονικής.

Ταξιδιωτικό tip της ifly:

Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Βιέννης απέχει 18 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Βιέννη
Απολαύστε μια άνετη και ασφαλή πτήση προς τη Βιέννη.

Με τον σύγχρονο στόλο της ifly, μπορούμε να σας παρέχουμε τα πιο σύγχρονα μοντέλα αεροσκαφών για να εξασφαλίσουμε πολυτέλεια, ασφάλεια και συνολικά μια μοναδική εμπειρία πτήσης. Η βάση μας βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά μπορούμε κυριολεκτικά να απογειωθούμε από οποιονδήποτε επιθυμητό προορισμό στην Ελλάδα. Εξερευνήστε τον στόλο μας εδώ.

Landing Site
Χρειάζεστε οδική μεταφορά;

ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Εξερευνήστε όλους τους προορισμούς που μπορούμε να σας μεταφέρουμε με τις ενοικιάσεις ελικοπτέρων και jet αεροπλάνων στην Ελλάδα.