Μάθετε για την ιστορική πόλη του Τελ Αβίβ

Το Τελ Αβίβ, η μεγαλύτερη μητροπολιτική περιοχή του Ισραήλ, λειτουργεί ως κόμβος καινοτομίας, πολιτισμού και δημιουργικότητας. Με τις παραλίες της πόλης, την ποικιλόμορφη πολιτιστική σκηνή, την κορυφαία κουζίνα και την έντονη νυχτερινή ζωή, υπάρχει πάντα κάτι που να προσελκύει το ενδιαφέρον. Η πόλη θεωρείται και σημείο συνάντησης μεταξύ παλιού και νέου, αντανακλώντας την παράδοση και την ιστορία, ενώ αγκαλιάζει την καινοτομία, τον πλουραλισμό και την ποικιλομορφία.

Το Beit Hatfutsot είναι το Μουσείο του Εβραϊκού Λαού: τέσσερις χιλιάδες χρόνια εβραϊκής ιστορίας εκτυλίσσονται σε αυτό το σημαντικό μουσείο που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ.

Το Παρατηρητήριο Azrieli είναι το ψηλότερο κτίριο στο Τελ Αβίβ για να απολαύσει κάποιος την πανοραμική θέα της πόλης. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ισχυρά τηλεσκόπια για να κοιτάξουν από ψηλά πολλά σημεία της πόλης. Η μικρού μήκους ταινία που προβάλλεται στο αστεροσκοπείο αφηγείται την ιστορία του Ισραήλ χρησιμοποιώντας τρισδιάστατη τεχνολογία.

Το HaYarkon Park είναι μια αστική όαση μέσα στην καρδιά της πόλης. Το Central Park του Τελ Αβίβ με το πράσινο του, κατά μήκος του ποταμού Yarkon βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το πολυσύχναστο κέντρο.

Στην αγορά Carmel, η οποία είναι η μεγαλύτερη τοπική αγορά της πόλης, οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν μια πραγματική γεύση της ισραηλινής κουλτούρας βρίσκοντας μια ποικιλία αγαθών για αγορά.

Ταξιδιωτικό tip της ifly:

Το αεροδρόμιο Ben Gurion βρίσκεται 19 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τελ Αβιβ
Απολαύστε μια άνετη και ασφαλή πτήση προς το Τελ Αβίβ.

Με τον σύγχρονο στόλο της ifly, μπορούμε να σας παρέχουμε τα πιο σύγχρονα μοντέλα αεροσκαφών για να εξασφαλίσουμε πολυτέλεια, ασφάλεια και συνολικά μια μοναδική εμπειρία πτήσης. Η βάση μας βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά μπορούμε κυριολεκτικά να απογειωθούμε από οποιονδήποτε επιθυμητό προορισμό στην Ελλάδα. Εξερευνήστε τον στόλο μας εδώ.

Landing Site
Χρειάζεστε οδική μεταφορά;

ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Εξερευνήστε όλους τους προορισμούς που μπορούμε να σας μεταφέρουμε με τις ενοικιάσεις ελικοπτέρων και jet αεροπλάνων στην Ελλάδα.