Μάθετε για την εκπληκτική Ζυρίχη

Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελβετίας βρίσκεται σε μία όμορφη τοποθεσία γύρω από τη λίμνη που φέρει το όνομα Ζυρίχη και περιβάλλεται από τις Άλπεις. Στη Ζυρίχη η ιστορία και η τέχνη συναντούν τις μεγαλύτερες τράπεζες και τα μεγαλύτερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Το ιστορικό της κέντρο είναι γεμάτο από street art και μουσεία. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την εκκλησία του Αγίου Πέτρου που χτίστηκε τον 8ο αιώνα, το Kunsthaus που δραστηριοποιείται από το 1910 και το Ελβετικό Εθνικό Μουσείο, η αρχιτεκτονική του οποίου είναι εμπνευσμένη από ένα γαλλικό κάστρο.

Το Μουσείο Ρολογιών Beyer της Ζυρίχης αντικατοπτρίζει τη μακρά παράδοση της πόλης στην κατασκευή ρολογιών. Αυτό το ιδιωτικό μουσείο, ένα από τα καλύτερα του είδους του διεθνώς και ξεδιπλώνει την ιστορία των ρολογιών από το 1400 π.Χ. μέχρι σήμερα.

Πρόκειται για μια πόλη με πολλές πλευρές. Η Ζυρίχη εντυπωσιάζει με συνοικίες που είναι γεμάτες αντιθέσεις, όπως πολύ πράσινο και άφθονα πάρκα. Οι λάτρεις της τέχνης θα εκτιμήσουν την ποικιλία των γκαλερί στη Ζυρίχη, ενώ ο πιο γνωστός εμπορικός δρόμος είναι η Bahnhofstrasse.

Ταξιδιωτικό tip της ifly:

Το αεροδρόμιο απέχει περίπου 13 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ζυρίχη
Απολαύστε μια άνετη και ασφαλή πτήση προς τη Ζυρίχη.

Με τον σύγχρονο στόλο της ifly, μπορούμε να σας παρέχουμε τα πιο σύγχρονα μοντέλα αεροσκαφών για να εξασφαλίσουμε πολυτέλεια, ασφάλεια και συνολικά μια μοναδική εμπειρία πτήσης. Η βάση μας βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά μπορούμε κυριολεκτικά να απογειωθούμε από οποιονδήποτε επιθυμητό προορισμό στην Ελλάδα. Εξερευνήστε τον στόλο μας εδώ.

Landing Site
Χρειάζεστε οδική μεταφορά;

ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Εξερευνήστε όλους τους προορισμούς που μπορούμε να σας μεταφέρουμε με τις ενοικιάσεις ελικοπτέρων και jet αεροπλάνων στην Ελλάδα.