Μάθετε για την όμορφη πόλη Tivat

Στο νοτιοδυτικό Μαυροβούνιο, εντός του κόλπου του Κότορ, βρίσκεται η παραθαλάσσια πόλη Tivat. Σήμερα το Tivat είναι μια σύγχρονη πόλη που έχει εξελιχθεί σε καρδιά της αναπτυσσόμενης τουριστικής βιομηχανίας της περιοχής.

Ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα του Tivat. Πρόκειται για μια εξοχική κατοικία που ονομάζεται Renaissance Buca. Το κτίσμα περιβάλλεται από ένα όμορφο πάρκο ιδανικό για όλους όσους απολαμβάνουν να ξεκουράζονται ή να κάνουν ένα πικνίκ κάτω από τις σκιές των δέντρων. Το πιο όμορφο σύγχρονο αρχιτεκτονικό συγκρότημα της πόλης είναι το Sv. Μάρκο. Εκεί έχουν χτιστεί εκατό σύγχρονες εξοχικές κατοικίες που περιβάλλονται από πλούσια βλάστηση.

Το Tivat έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε έναν πολυτελή προορισμό με μια σύγχρονη μαρίνα για πολυτελείς θαλαμηγούς και είναι επίσης το σημείο πρόσβασης για όλους όσους θέλουν να μείνουν στο εκπληκτικό AMAN Sveti Stefan Resort.

Ταξιδιωτικό tip της ifly:

Το αεροδρόμιο Tivat είναι το κύριο διεθνές αεροδρόμιο του Μαυροβουνίου (μαζί με το αεροδρόμιο της Ποντγκόριτσα) και απέχει περίπου 4 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τιβάτ
Απολαύστε μια άνετη και ασφαλή πτήση προς τι Τίβατ.

Με τον σύγχρονο στόλο της ifly, μπορούμε να σας παρέχουμε τα πιο σύγχρονα μοντέλα αεροσκαφών για να εξασφαλίσουμε πολυτέλεια, ασφάλεια και συνολικά μια μοναδική εμπειρία πτήσης. Η βάση μας βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά μπορούμε κυριολεκτικά να απογειωθούμε από οποιονδήποτε επιθυμητό προορισμό στην Ελλάδα. Εξερευνήστε τον στόλο μας εδώ.

Landing Site
Χρειάζεστε οδική μεταφορά;

ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Εξερευνήστε όλους τους προορισμούς που μπορούμε να σας μεταφέρουμε με τις ενοικιάσεις ελικοπτέρων και jet αεροπλάνων στην Ελλάδα.