Μάθετε για την εκπληκτική πόλη της Γενεύης που κόβει την ανάσα

Η Γενεύη είναι γνωστή ως η «μικρότερη από τις μεγάλες μητροπόλεις» και είναι επίσης η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στο γαλλόφωνο τμήμα της Ελβετίας. Η Γενεύη χαρακτηρίζεται από την όμορφη λίμνη που έχει το όνομά της και περιβάλλεται από τις Άλπεις. Η πόλη φιλοξενεί επίσης περίπου 20 διεθνείς οργανισμούς, μεταξύ των οποίων η ευρωπαϊκή βάση του ΟΗΕ και η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού.

Είναι μια πόλη με εξαιρετική αρχιτεκτονική σε εκπληκτική αρμονία με τη φύση και με πολλά πολιτιστικά ορόσημα ιδανικά για επίσκεψη. Το Jet d’Eau, η βρύση 140 μέτρων στις εκβολές της λίμνης της Γενεύης, ο καθεδρικός ναός St. Pierre που ήταν Ρωμαιοκαθολικός Καθεδρικός Ναός, η Ρωσική Εκκλησία, το Palais Wilson που μετονομάστηκε από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Woodrow Wilson, έναν από τους ιδρυτές της Κοινωνίας των Εθνών, όταν η Ελβετία προσχώρησε στην Κοινωνία των Εθνών και το κτίριο έγινε η έδρα της οργάνωσης και το μνημείο Brunswick που είναι ένα μαυσωλείο που χτίστηκε προς τιμήν του Καρόλου Β’, Δούκα του Μπράνσγουικ. Ο Δούκας κληροδότησε την περιουσία του στην πόλη της Γενεύης μετά το θάνατό του το 1873 και ζήτησε να χτιστεί ένα μνημείο στο όνομά του.

Ταξιδιωτικό tip της ifly:

Το αεροδρόμιο της Γενεύης βρίσκεται 5 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γενεύη
Απολαύστε μια άνετη και ασφαλή πτήση προς τη Γενεύη.

Με τον σύγχρονο στόλο της ifly, μπορούμε να σας παρέχουμε τα πιο σύγχρονα μοντέλα αεροσκαφών για να εξασφαλίσουμε πολυτέλεια, ασφάλεια και συνολικά μια μοναδική εμπειρία πτήσης. Η βάση μας βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά μπορούμε κυριολεκτικά να απογειωθούμε από οποιονδήποτε επιθυμητό προορισμό στην Ελλάδα. Εξερευνήστε τον στόλο μας εδώ.

Landing Site
Χρειάζεστε οδική μεταφορά;

ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Εξερευνήστε όλους τους προορισμούς που μπορούμε να σας μεταφέρουμε με τις ενοικιάσεις ελικοπτέρων και jet αεροπλάνων στην Ελλάδα.