Μάθετε για την παραθαλάσσια πόλη-λιμάνι της Αλικαρνασσού

Το Bodrum είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για ιδιωτικές πτήσεις. Οι πολυτελείς·μαρίνες, τα πολυτελή θέρετρα και οι βίλες, τα υπέροχα καταστήματα, οι παραλίες και οι ιστορικές τοποθεσίες προσελκύουν πολλούς επισκέπτες κάθε χρόνο.

Το υποβρύχιο αρχαιολογικό μουσείο της Αλικαρνασσού ρίχνει φως στα πρόσφατα ανακαλυφθέντα αρχαιολογικά κατάλοιπα από τον βυθό του αρχαίου Αιγαίου Πελάγους. Το μουσείο είναι ένας απαραίτητος σταθμός για τους λάτρεις της ιστορίας, καθώς φιλοξενεί μια ποικιλία από ενδιαφέροντα ερείπια από ναυάγια μέχρι αρχαία νομίσματα.

Το Κάστρο της Αλικαρνασσού, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της ιστορίας από πολλούς πολιτισμούς, προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα της Αλικαρνασσού.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το Μαυσωλείο της Αλικαρνασσού. Το μνημείο ήταν ο τάφος του Μαυσώλου, ηγεμόνα της Καρίας, στη νοτιοδυτική Μικρά Ασία. Χτίστηκε στην πρωτεύουσά του, την Αλικαρνασσό, περίπου μεταξύ 353 και 351 π.Χ.

Ταξιδιωτικό tip της ifly:

Το αεροδρόμιο Milas Bodrum βρίσκεται περίπου 35 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του κέντρου της πόλης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αλικαρνασσός
Απολαύστε μια άνετη και ασφαλή πτήση προς την Αλικαρνασσό.

Με τον σύγχρονο στόλο της ifly, μπορούμε να σας παρέχουμε τα πιο σύγχρονα μοντέλα αεροσκαφών για να εξασφαλίσουμε πολυτέλεια, ασφάλεια και συνολικά μια μοναδική εμπειρία πτήσης. Η βάση μας βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά μπορούμε κυριολεκτικά να απογειωθούμε από οποιονδήποτε επιθυμητό προορισμό στην Ελλάδα. Εξερευνήστε τον στόλο μας εδώ.

Landing Site
Χρειάζεστε οδική μεταφορά;

ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Εξερευνήστε όλους τους προορισμούς που μπορούμε να σας μεταφέρουμε με τις ενοικιάσεις ελικοπτέρων και jet αεροπλάνων στην Ελλάδα.