Επισκεφθείτε το Λονδίνο, μια από τις πιο πολυπολιτισμικές πόλεις της Ευρώπης

Το Λονδίνο, η πόλη με τα πολλά πρόσωπα, δεν αποτελεί μόνο παγκόσμιο χρηματοοικονομικό κέντρο, αλλά προσφέρει επίσης μουσεία, θέατρα, σύγχρονες γκαλερί, απολαυστικές βόλτες σε πάρκα και πλατείες και ατελείωτες ευκαιρίες για ψώνια σε επώνυμα καταστήματα ή υπόγειες μπουτίκ.

Το εμβληματικό σύμβολο του Λονδίνου είναι τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, που χτίστηκαν το 1703. Η πόλη είναι επίσης διάσημη για τη Γέφυρα του Πύργου που συνδέει τις δύο πλευρές του Τάμεση.

Το παλάτι του Γουέστμινστερ, το οποίο είναι η Βουλή του Κοινοβουλίου, είναι επίσης σύμβολο μεγαλοπρέπειας και αρχοντιάς. Το γοτθικό στυλ του εκπέμπει μια ατμόσφαιρα κομψότητας και καθιστά το παλάτι ένα εκπληκτικό αξιοθέατο. Πίσω από τη Βουλή του Κοινοβουλίου βρίσκεται το Αβαείο του Γουέστμινστερ, ένα μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO που προκαλεί δέος. Το γοτθικό στυλ είναι αρχιτεκτονικά συναρπαστικό με πολλά μνημεία και έργα τέχνης που φιλοξενούνται εκεί. Το Λονδίνο είναι επίσης μια από τις πιο πράσινες πρωτεύουσες της Ευρώπης.

Ένα τεράστιο πάρκο βρίσκεται στο κέντρο, το Hyde Park που ήταν ένα μέρος όπου οι βασιλιάδες συνήθιζαν να κυνηγούν.

Ταξιδιωτικό tip της ifly:

Το Λονδίνο διαθέτει πολυάριθμα αεροδρόμια, αλλά τα τρία κορυφαία που χρησιμοποιούνται για ιδιωτικές πτήσεις είναι τα αεροδρόμια London Farnborough, London BigginHill και London Luton.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Λονδίνο
Απολαύστε μια άνετη και ασφαλή πτήση προς το Λονδίνο.

Με τον σύγχρονο στόλο της ifly, μπορούμε να σας παρέχουμε τα πιο σύγχρονα μοντέλα αεροσκαφών για να εξασφαλίσουμε πολυτέλεια, ασφάλεια και συνολικά μια μοναδική εμπειρία πτήσης. Η βάση μας βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά μπορούμε κυριολεκτικά να απογειωθούμε από οποιονδήποτε επιθυμητό προορισμό στην Ελλάδα. Εξερευνήστε τον στόλο μας εδώ.

Landing Site
Χρειάζεστε οδική μεταφορά;

ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Εξερευνήστε όλους τους προορισμούς που μπορούμε να σας μεταφέρουμε με τις ενοικιάσεις ελικοπτέρων και jet αεροπλάνων στην Ελλάδα.