Μάθετε για το Μιλάνο, την πρωτεύουσα της μόδας

Ενας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς ιδιωτικών τζετ είναι το Μιλάνο. Γνωστό ως το οικονομικό κέντρο της Ιταλίας, το Μιλάνο είναι πλούσιο σε ομορφιά, προσφέροντας όχι μόνο την ευκαιρία για πολυτελείς αγορές, αλλά και διάσημα ορόσημα και αρχιτεκτονικά αριστουργήματα, όπως ο εντυπωσιακός Duomo που είναι ο τέταρτος μεγαλύτερος καθεδρικός ναός στην Ευρώπη και χρειάστηκε 500 χρόνια για να κατασκευαστεί , μουσεία, γκαλερί τέχνης όπως το Castello Sforzesco που είναι επίσης ένα από τα μεγαλύτερα κάστρα στην Ευρώπη και φιλοξενεί 10 μουσεία καθώς και γκαλερί τέχνης στο εσωτερικό του.

Το αρχαιολογικό μουσείο του Μιλάνου στεγάζεται στο πρώην μοναστήρι του Monastero Maggiore και στην εκκλησία του San Maurizio, που ιδρύθηκαν και τα δύο κατά τη διάρκεια του όγδοου και του ένατου αιώνα. Για πολλούς, το εσωτερικό της εκκλησίας του San Maurizio είναι το πιο όμορφο στο Μιλάνο.

Η τραπεζαρία του αναγεννησιακού μοναστηριού Santa Maria delle Grazie στεγάζει έναν από τους πιο αναγνωρισμένους πίνακες του δυτικού κόσμου, τον Μυστικό Δείπνο του Λεονάρντο ντα Βίντσι. Το έργο προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον πλανήτη.

Ταξιδιωτικό tip της ifly:

Το πιο βολικό αεροδρόμιο για τους ιδιώτες ή τους επαγγελματίες ταξιδιώτες είναι το αεροδρόμιο Linate του Μιλάνου, το οποίο βρίσκεται περίπου 5 χιλιόμετρα ανατολικά του κέντρου της πόλης. Ένα εναλλακτικό κοντινό αεροδρόμιο για προσγείωση είναι επίσης το Μιλάνο Μαλπένσα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μιλάνο
Απολαύστε μια άνετη και ασφαλή πτήση προς το Μιλάνο.

Με τον σύγχρονο στόλο της ifly, μπορούμε να σας παρέχουμε τα πιο σύγχρονα μοντέλα αεροσκαφών για να εξασφαλίσουμε πολυτέλεια, ασφάλεια και συνολικά μια μοναδική εμπειρία πτήσης. Η βάση μας βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά μπορούμε κυριολεκτικά να απογειωθούμε από οποιονδήποτε επιθυμητό προορισμό στην Ελλάδα. Εξερευνήστε τον στόλο μας εδώ.

Landing Site
Χρειάζεστε οδική μεταφορά;

ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Εξερευνήστε όλους τους προορισμούς που μπορούμε να σας μεταφέρουμε με τις ενοικιάσεις ελικοπτέρων και jet αεροπλάνων στην Ελλάδα.