Μάθετε για την πρωτεύουσα της Ρωσίας

Η Μόσχα είναι η πόλη του πολιτισμού, της επιστήμης και οικονομίας στη Ρωσία. Η πόλη βρίσκεται κοντά στον ποταμό Moskva και διαθέτει περισσότερα δάση εντός των ορίων της από οποιαδήποτε πρωτεύουσα στον κόσμο. Πάνω από το 40% της πόλης καλύπτεται από πράσινο.

Η Κόκκινη Πλατεία που θεωρείται καρδιά της Μόσχας και της Ρωσίας, αποτελεί κύριο σημείο αναφοράς για πολλά ιστορικά, ιδεολογικά και συμβολικά στοιχεία. Συγχρόνως συγκαταλέγεται και στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

Ένα άλλο διάσημο αξιοθέατο της Μόσχας είναι η γιγάντια πόλη-φρούριο του Κρεμλίνου

Ο καθεδρικός ναός του Αγίου Βασιλείου με την πολύχρωμη και ασυνήθιστη αρχιτεκτονική του υπήρξε ένα από τα πιο εμβληματικά σύμβολα τόσο της Μόσχας όσο και της Ρωσίας. Χτισμένος τον 16ο αιώνα, ο καθεδρικός ναός παρόλο που αντιμετώπισε πολλές φορές στο παρελθόν τον κίνδυνο να καταστραφεί, σήμερα εξακολουθεί να προσελκύει επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο.

Ταξιδιωτικό tip της ifly:

Η Μόσχα διαθέτει τρία διεθνή αεροδρόμια, το Domodedovo, το οποίο βρίσκεται περίπου 35 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του κέντρου της πόλης, το Vnukovo που βρίσκεται περίπου 30 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη και είναι το προτιμώμενο αεροδρόμιο για ιδιωτικές πτήσεις και το αεροδρόμιο Sheremetyevo περίπου 40 χιλιόμετρα μακριά από τη Μόσχα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μόσχα
Απολαύστε μια άνετη και ασφαλή πτήση προς τη Μόσχα.

Με τον σύγχρονο στόλο της ifly, μπορούμε να σας παρέχουμε τα πιο σύγχρονα μοντέλα αεροσκαφών για να εξασφαλίσουμε πολυτέλεια, ασφάλεια και συνολικά μια μοναδική εμπειρία πτήσης. Η βάση μας βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά μπορούμε κυριολεκτικά να απογειωθούμε από οποιονδήποτε επιθυμητό προορισμό στην Ελλάδα. Εξερευνήστε τον στόλο μας εδώ.

Landing Site
Χρειάζεστε οδική μεταφορά;

ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Εξερευνήστε όλους τους προορισμούς που μπορούμε να σας μεταφέρουμε με τις ενοικιάσεις ελικοπτέρων και jet αεροπλάνων στην Ελλάδα.