Επισκεφθείτε την εκπληκτική Νίκαια

Η Νίκαια, ευρέως γνωστή και ως η πρωτεύουσα της Γαλλικής Ριβιέρας βρίσκεται σε εκπληκτική παραθαλάσσια τοποθεσία και προσφέρει ηλιοφάνεια σχεδόν ολόκληρο τον χρόνο. Με εξαίρετη γεωγραφική θέση στην Κυανή Ακτή είναι επίσης ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για ιδιωτικές πτήσεις.

Το πιο διάσημο αξιοθέατο της πόλης είναι αναμφίβολα η Promenade de Anglais. Αυτός ο παγκοσμίως διάσημος πεζόδρομος μήκους 7 χιλιομέτρων εκτείνεται από το Castle Hill μέχρι το αεροδρόμιο της Νίκαιας. Ακόμη ένα αξιοθέατο στη Νίκαια είναι η  παλιά της πόλη με τα σκιερά σοκάκια, τις πολύχρωμες προσόψεις και τα τυπικά μεσογειακά παντζούρια.

Άξια αναφοράς είναι και η εκπληκτική θέα στην παλιά πόλη από το Castle Hill Park, το οποίο οφείλει το όνομά του στο στρατιωτικό φρούριο που έβλεπε στον κόλπο της Νίκαιας από τον 11ο έως τον 18ο αιώνα. Για τους λάτρεις της τέχνης η Νίκαια προσφέρει επίσης το Μουσείο Σαγκάλ που διαθέτει τη μεγαλύτερη δημόσια συλλογή έργων του Σαγκάλ και το Μουσείο Ματίς που έχει τη μεγαλύτερη συλλογή του Ανρί Ματίς καθώς και το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης και Σύγχρονης Τέχνης.

Ταξιδιωτικό tip της ifly:

Το διεθνές αεροδρόμιο Nice Cote d’Azur βρίσκεται 6 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Νίκαιας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νίκαια
Απολαύστε μια άνετη και ασφαλή πτήση προς τη Νίκαια.

Με τον σύγχρονο στόλο της ifly, μπορούμε να σας παρέχουμε τα πιο σύγχρονα μοντέλα αεροσκαφών για να εξασφαλίσουμε πολυτέλεια, ασφάλεια και συνολικά μια μοναδική εμπειρία πτήσης. Η βάση μας βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά μπορούμε κυριολεκτικά να απογειωθούμε από οποιονδήποτε επιθυμητό προορισμό στην Ελλάδα. Εξερευνήστε τον στόλο μας εδώ.

Landing Site
Χρειάζεστε οδική μεταφορά;

ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Εξερευνήστε όλους τους προορισμούς που μπορούμε να σας μεταφέρουμε με τις ενοικιάσεις ελικοπτέρων και jet αεροπλάνων στην Ελλάδα.