Συνδυάστε ιστορία και πολιτισμό στη Ρώμη

Η Ρώμη είναι γνωστή για τα παγκοσμίου φήμης αξιοθέατα της όπως η Φοντάνα ντι Τρέβι, το Πάνθεον που χτίστηκε ως ναός όλων των Θεών, το Καπιτώλιο που αποτελεί και το εμβληματικό σύμβολο της πόλης, το Κολοσσαίο και τα Ισπανικά Σκαλιά. Η πόλη μαγεύει επίσης τους επισκέπτες της με την τεράστια πλατεία του Αγίου Πέτρου και με τα φουτουριστικά μουσεία της.

Περπατώντας στην Ρώμη ο επισκέπτης θα αντικρύσει μοντέρνα κτίρια δίπλα σε ερείπια που χρονολογούνται χιλιάδες χρόνια πριν. Είναι επίσης μια πόλη ζωής και γοητείας είτε κάποιος παρακολουθεί τον κόσμο να περνάει σε ένα από τα πολλά υπαίθρια καφέ είτε αποφασίσει να δοκιμάσει μερικά από τα νόστιμα εστιατόρια.

Ταξιδιωτικό tip της ifly:

Το προτιμώμενο αεροδρόμιο για ιδιωτικές πτήσεις είναι το αεροδρόμιο Ciampino, το οποίο βρίσκεται περίπου 13 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης. Εναλλακτικά, θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί το αεροδρόμιο Fumicino.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ρώμη
Απολαύστε μια άνετη και ασφαλή πτήση προς τη Ρώμη.

Με τον σύγχρονο στόλο της ifly, μπορούμε να σας παρέχουμε τα πιο σύγχρονα μοντέλα αεροσκαφών για να εξασφαλίσουμε πολυτέλεια, ασφάλεια και συνολικά μια μοναδική εμπειρία πτήσης. Η βάση μας βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά μπορούμε κυριολεκτικά να απογειωθούμε από οποιονδήποτε επιθυμητό προορισμό στην Ελλάδα. Εξερευνήστε τον στόλο μας εδώ.

Landing Site
Χρειάζεστε οδική μεταφορά;

ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Εξερευνήστε όλους τους προορισμούς που μπορούμε να σας μεταφέρουμε με τις ενοικιάσεις ελικοπτέρων και jet αεροπλάνων στην Ελλάδα.