Επισκεφθείτε τη ρομαντική πόλη του Παρισιού

Το Παρίσι, η πόλη του φωτός και της αγάπης είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο τουριστικές πόλεις στον κόσμο που συναρπάζει τους επισκέπτες με την αρχιτεκτονική και τα 6.500 χρόνια ιστορίας της. Εντυπωσιακά αξιοθέατα, αμέτρητες ευκαιρίες για ψώνια και τα πολλά εστιατόρια σε ολόκληρη την πόλη, είναι μόνο μερικές από τις αρετές του Παρισιού.

Το πιο δημοφιλές μνημείο είναι αναμφίβολα ο Πύργος του Άιφελ, ύψους 324 μέτρων που προσφέρει εκπληκτική θέα στο Παρίσι. Δεν θα μπορούσε να λείπει το μουσείο του Λούβρου που αποτελεί το μουσείο με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στον κόσμο και θεωρείται το σπίτι της ίδιας της τέχνης. Χιλιάδες αντίκες, κειμήλια και αριστουργήματα, ανάμεσά τους η Μόνα Λίζα, εκτίθενται εκεί. Η Αψίδα του Θριάμβου, το σύμβολο του Ναπολέοντα που αντικατοπτρίζει τις γαλλικές νίκες υπό την κυριαρχία του, αποτελεί επίσης ένα αξιοθέατο της πόλης.

Το Παλάτι των Βερσαλλιών, συγχρόνως και Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς με την εκπληκτική αρχιτεκτονική του δεν θα μπορούσε να λείπει από τα αξιοθέατα της πόλης.

Ταξιδιωτικό tip της ifly:

Το Παρίσι διαθέτει δύο αεροδρόμια, το αεροδρόμιο Charles De Gaulle, το οποίο βρίσκεται περίπου 26 χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της πόλης, και το αεροδρόμιο Le Bourget που βρίσκεται περίπου 10 χιλιόμετρα από την πόλη, το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως για ιδιωτικές πτήσεις.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παρίσι
Απολαύστε μια άνετη και ασφαλή πτήση προς το Παρίσι.

Με τον σύγχρονο στόλο της ifly, μπορούμε να σας παρέχουμε τα πιο σύγχρονα μοντέλα αεροσκαφών για να εξασφαλίσουμε πολυτέλεια, ασφάλεια και συνολικά μια μοναδική εμπειρία πτήσης. Η βάση μας βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά μπορούμε κυριολεκτικά να απογειωθούμε από οποιονδήποτε επιθυμητό προορισμό στην Ελλάδα. Εξερευνήστε τον στόλο μας εδώ.

Landing Site
Χρειάζεστε οδική μεταφορά;

ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Εξερευνήστε όλους τους προορισμούς που μπορούμε να σας μεταφέρουμε με τις ενοικιάσεις ελικοπτέρων και jet αεροπλάνων στην Ελλάδα.