Μάθετε για την ομορφιά της Αντιπάρου

Η Αντίπαρος είναι ένα μικρό νησί των Κυκλάδων που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο νησί της Πάρου σε απόσταση μόλις ένα ναυτικό μίλι από αυτήν. Η Αντίπαρος έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα. Εκπληκτικές παραλίες, τοπία παρθένας φυσικής ομορφιάς, αλλά και αξιοθέατα όπως το σπήλαιο των σταλαγμιτών και των σταλακτιτών που θεωρείται ένα από τα παλαιότερα σπήλαια της Ευρώπης, έχουν καταστήσει την Αντίπαρο ένα πραγματικό στολίδι των Κυκλάδων.

Ταξιδιωτικό tip της ifly:

Ο χρόνος πτήσης από την Αθήνα είναι μεταξύ 35 και 45 λεπτών. Το νησί διαθέτει ένα τοπικό ελικοδρόμιο που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του νησιού κοντά στη Χώρα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αντίπαρος
Απολαύστε μια άνετη και ασφαλή πτήση προς την Αντίπαρο.

Με τον σύγχρονο στόλο της ifly, μπορούμε να σας παρέχουμε τα πιο σύγχρονα μοντέλα αεροσκαφών για να εξασφαλίσουμε πολυτέλεια, ασφάλεια και συνολικά μια μοναδική εμπειρία πτήσης. Η βάση μας βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά μπορούμε κυριολεκτικά να απογειωθούμε από οποιονδήποτε επιθυμητό προορισμό στην Ελλάδα. Εξερευνήστε τον στόλο μας εδώ.

Landing Site
Χρειάζεστε οδική μεταφορά;

ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Εξερευνήστε όλους τους προορισμούς που μπορούμε να σας μεταφέρουμε με τις ενοικιάσεις ελικοπτέρων και jet αεροπλάνων στην Ελλάδα.