Εξερευνήστε το βραχώδες νησί της Μήλου

Η Μήλος είναι το δυτικότερο νησί των Κυκλάδων. Είναι μέρος ενός αρχιπελάγους που περιλαμβάνει τα πανέμορφα νησιά Κίμωλος, Πολύαιγος και Αντίμηλος και βρίσκεται σε σχετικά κοντινή απόσταση από άλλα γνωστά νησιά όπως η Σαντορίνη και η Σίφνος. Λόγω της ηφαιστειακής προέλευσής της, η Μήλος προσφέρει ένα μαγευτικό πολύχρωμο τοπίο με μια μοναδική ακτογραμμή. Ευρέως γνωστά είναι η παραλία Σαρακίνικο και το Κλέφτικο που είναι ένας εντυπωσιακός σχηματισμός βράχων που ξεπηδούν από τη θάλασσα, σχηματίζοντας φυσικές σπηλιές και σπάνια γεωλογικά φαινόμενα.

Ταξιδιωτικό tip της ifly:

Ο χρόνος πτήσης από την Αθήνα είναι μεταξύ 40 και 50 λεπτών. Η Μήλος διαθέτει το δικό της τοπικό αεροδρόμιο, αλλά μπορούμε επίσης να προσγειωθούμε σε διάφορα σημεία στο νησί.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μήλος
Premium flight to Milos. Get a quote.
Premium flight to Milos. Get a quote.
Απολαύστε μια άνετη και ασφαλή πτήση προς τη Μήλο.

Με τον σύγχρονο στόλο της ifly, μπορούμε να σας παρέχουμε τα πιο σύγχρονα μοντέλα αεροσκαφών για να εξασφαλίσουμε πολυτέλεια, ασφάλεια και συνολικά μια μοναδική εμπειρία πτήσης. Η βάση μας βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά μπορούμε κυριολεκτικά να απογειωθούμε από οποιονδήποτε επιθυμητό προορισμό στην Ελλάδα. Εξερευνήστε τον στόλο μας εδώ.

Landing Site
Χρειάζεστε οδική μεταφορά;

ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Εξερευνήστε όλους τους προορισμούς που μπορούμε να σας μεταφέρουμε με τις ενοικιάσεις ελικοπτέρων και jet αεροπλάνων στην Ελλάδα.