Μάθετε για τη Μύκονο: "Το νησί των ανέμων"

Η Μύκονος δεν είναι μόνο ο πιο δημοφιλής προορισμός στην Ελλάδα αλλά και ένα από τα πιο διάσημα νησιά της Μεσογείου. Είναι ευρέως γνωστό για την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, τα πάρτυ και την εξεζητημένη ​​νυχτερινή ζωή. Το μεγαλύτερο μέρος του τουριστικού πλήθους είναι νεότερης ηλικίας που αναζητούν ξέφρενες διακοπές. Χαρακτηρίζεται από minimal κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, όμορφα τοπία, μικρά λευκά βαμμένα σπίτια σε γραφικά χωριουδάκια, πολλά καταλύματα υψηλής ποιότητας και αμέτρητες παραλίες.

Ταξιδιωτικό tip της ifly:

Το τοπικό αεροδρόμιο είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα στην Ελλάδα, ο χρόνος πτήσης με το ελικόπτερο διαρκεί από 35 έως 45 λεπτά. Μπορούμε επίσης να προσγειωθούμε σε ορισμένα ελικοδρόμια του νησιού.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μύκονος
Premium flight to Mykonos. Get a quote.
Premium flight to Mykonos. Get a quote.
Απολαύστε μια άνετη και ασφαλή πτήση προς τη Μύκονο.

Με τον σύγχρονο στόλο της ifly, μπορούμε να σας παρέχουμε τα πιο σύγχρονα μοντέλα αεροσκαφών για να εξασφαλίσουμε πολυτέλεια, ασφάλεια και συνολικά μια μοναδική εμπειρία πτήσης. Η βάση μας βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά μπορούμε κυριολεκτικά να απογειωθούμε από οποιονδήποτε επιθυμητό προορισμό στην Ελλάδα. Εξερευνήστε τον στόλο μας εδώ.

Landing Site
Χρειάζεστε οδική μεταφορά;

ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Εξερευνήστε όλους τους προορισμούς που μπορούμε να σας μεταφέρουμε με τις ενοικιάσεις ελικοπτέρων και jet αεροπλάνων στην Ελλάδα.