Επισκεφθείτε το γοητευτικό νησί της Πάρου

Στο μοναδικό νησιωτικό σύμπλεγμα των Κυκλάδων, η Πάρος αποτελεί έναν σύγχρονο παράδεισο από ελκυστικές παραλίες με λευκό βότσαλο και γαλαζοπράσινα νερά, υπέροχο φαγητό, φιλόξενους κατοίκους, έντονη νυχτερινή ζωή αλλά και ανεπανάληπτες οάσεις ηρεμίας στα παραδοσιακά ορεινά χωριά της. Η γοητεία της Πάρου μένει αναλλοίωτη στον χρόνο, ενώ το νησί χαρακτηρίζεται από τα δαιδαλώδη πλακόστρωτα σοκάκια και τα ξέφωτα με τις βιολετί Μπουκαμβίλιες, σε συνδυασμό με τα αρχαία μνημεία και τις επιβλητικές εκκλησίες. Επισκέπτες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο συρρέουν στο νησί, επιλέγοντάς το κυρίως κατά την καλοκαιρινή και Πασχαλινή περίοδο, με κοινό σημείο συνάντησης το πιο φινετσάτο λιμανάκι του Αιγαίου, την Νάουσα.

Ταξιδιωτικό tip της ifly:

Το Εθνικό Αεροδρόμιο της Πάρου, το οποίο βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού, συνδέεται εύκολα με τις δύο πιο διάσημες και πολυσύχναστες περιοχές του νησιού, την Παροικιά (την πρωτεύουσα και το κύριο λιμάνι της Πάρου) και τη Νάουσα. Ωστόσο, η διάρκεια της πτήσης με ελικόπτερο από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας διαρκεί από 35 έως 40 λεπτά.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πάρος
Premium flight to Paros. Get a quote.
Premium flight to Paros. Get a quote.
Απολαύστε μια άνετη και ασφαλή πτήση προς την Πάρο.

Με τον σύγχρονο στόλο της ifly, μπορούμε να σας παρέχουμε τα πιο σύγχρονα μοντέλα αεροσκαφών για να εξασφαλίσουμε πολυτέλεια, ασφάλεια και συνολικά μια μοναδική εμπειρία πτήσης. Η βάση μας βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά μπορούμε κυριολεκτικά να απογειωθούμε από οποιονδήποτε επιθυμητό προορισμό στην Ελλάδα. Εξερευνήστε τον στόλο μας εδώ.

Landing Site
Χρειάζεστε οδική μεταφορά;

ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Εξερευνήστε όλους τους προορισμούς που μπορούμε να σας μεταφέρουμε με τις ενοικιάσεις ελικοπτέρων και jet αεροπλάνων στην Ελλάδα.