Επισκεφθείτε τη Σαντορίνη, ένα από τα πιο ρομαντικά νησιά του κόσμου

Η Σαντορίνη είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη των Κυκλάδων. Ο λόγος είναι προφανής: τα τοπία είναι από τα πιο εντυπωσιακά στον κόσμο. Λευκά βαμμένα χωριά που στέκονται στο ψηλότερο σημείο των βράχων με θέα που κόβει την ανάσα και φυσικά την Καλντέρα, που θεωρείται και θαύμα της φύσης καθώς έχει σχηματιστεί από μια ηφαιστειακή έκρηξη. Λέγεται επίσης ότι τα ηλιοβασιλέματα της Σαντορίνης είναι από τα πιο όμορφα στον κόσμο.

Ταξιδιωτικό tip της ifly:

Το τοπικό αεροδρόμιο απέχει περίπου 17 χιλιόμετρα τόσο από το βορειότερο άκρο του νησιού και το χωριό Οία, όσο και από το νοτιότερο άκρο, την περιοχή Ακρωτήρι. Ο χρόνος πτήσης με το ελικόπτερο από την Αθήνα διαρκεί μεταξύ 1 ώρας και 1 ώρας και 15 λεπτών. Τα ιδιωτικά μας αεροπλάνα μπορούν να φτάσουν στο νησί ακόμη πιο γρήγορα, μέσα σε 30 έως 40 λεπτά.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σαντορίνη (Θήρα)
Απολαύστε μια άνετη και ασφαλή πτήση προς τη Σαντορίνη (Θήρα).

Με τον σύγχρονο στόλο της ifly, μπορούμε να σας παρέχουμε τα πιο σύγχρονα μοντέλα αεροσκαφών για να εξασφαλίσουμε πολυτέλεια, ασφάλεια και συνολικά μια μοναδική εμπειρία πτήσης. Η βάση μας βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά μπορούμε κυριολεκτικά να απογειωθούμε από οποιονδήποτε επιθυμητό προορισμό στην Ελλάδα. Εξερευνήστε τον στόλο μας εδώ.

Landing Site
Χρειάζεστε οδική μεταφορά;

ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Εξερευνήστε όλους τους προορισμούς που μπορούμε να σας μεταφέρουμε με τις ενοικιάσεις ελικοπτέρων και jet αεροπλάνων στην Ελλάδα.