Επισκεφθείτε την Κέρκυρα, ένα από τα νησιά του Ιονίου

Η Κέρκυρα βρίσκεται στα βόρεια του Ιονίου και αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς στην Ελλάδα. Το νησί είναι έντονα επηρεασμένο από τους Ενετούς, τους Γάλλους και τους Άγγλους. Αυτή η πολιτιστική κληρονομιά αντικατοπτρίζεται ξεκάθαρα στην πόλη της Κέρκυρας, η οποία πλαισιώνεται από δύο επιβλητικά Ενετικά Φρούρια. Η παλιά πόλη της Κέρκυρας συμπεριλαμβάνεται επίσης στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Οι αμέτρητες παραλίες και οι μυστικοί όρμοι, το εντυπωσιακό ορεινό τοπίο και τα διάφορα πολυτελή ξενοδοχεία και θέρετρα συμβάλλουν στην δημοτικότητα του νησιού. Σημαντικό αξιοθέατο είναι το Αχίλλειο, που βρίσκεται περίπου 10 χιλιόμετρα νότια της πόλης της Κέρκυρας, αφιερωμένο στον μυθικό ήρωα Αχιλλέα.

Ταξιδιωτικό tip της ifly:

Το διεθνές αεροδρόμιο βρίσκεται περίπου 3 χιλιόμετρα από την πόλη του νησιού. Από την Αθήνα ο χρόνος πτήσης με το ελικόπτερο είναι αρκετά μεγάλος και διαρκεί περίπου 2 ώρες. Θα σας προτείναμε ως ταξιδιωτική επιλογή ένα από τα ιδιωτικά αεροπλάνα μας με διάρκεια πτήσης μεταξύ 50 και 60 λεπτών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κέρκυρα
Απολαύστε μια άνετη και ασφαλή πτήση προς την Κέρκυρα.

Με τον σύγχρονο στόλο της ifly, μπορούμε να σας παρέχουμε τα πιο σύγχρονα μοντέλα αεροσκαφών για να εξασφαλίσουμε πολυτέλεια, ασφάλεια και συνολικά μια μοναδική εμπειρία πτήσης. Η βάση μας βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά μπορούμε κυριολεκτικά να απογειωθούμε από οποιονδήποτε επιθυμητό προορισμό στην Ελλάδα. Εξερευνήστε τον στόλο μας εδώ.

Landing Site
Χρειάζεστε οδική μεταφορά;

ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Εξερευνήστε όλους τους προορισμούς που μπορούμε να σας μεταφέρουμε με τις ενοικιάσεις ελικοπτέρων και jet αεροπλάνων στην Ελλάδα.