Επισκεφθείτε το μοναδικό νησί των Σπετσών

Οι Σπέτσες βρίσκονται στην καρδιά του Σαρωνικού κόλπου. Πρόκειται για ιδιαίτερα δημοφιλή προορισμό που προσελκύει πολλούς επισκέπτες και προσφέρει όμορφες παραλίες, γραφικούς όρμους και απέραντες εκτάσεις. Τις Σπέτσες τις διακρίνει και ένας παραδοσιακός χαρακτήρας όπου δεν επιτρέπονται τα αυτοκίνητα και οι μετακινήσεις πραγματοποιούνται με άμαξες.

Ταξιδιωτικό tip της ifly:

Οι Σπέτσες διαθέτουν ελικοδρόμιο που βρίσκεται στη νοτιοανατολική πλευρά του νησιού. Ο χρόνος πτήσης από το αεροδρόμιο της Αθήνας είναι μεταξύ 35 και 40 λεπτών. Η κοντινή τους απόσταση από τη χερσόνησο της Πελοποννήσου επιτρέπει επίσης στους τουρίστες να επισκεφθούν τα κοντινά αξιοθέατα, όπως την Επίδαυρο ή το Πόρτο Χέλι.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΠΕΤΣΕΣ
Premium flight to Spetses. Get a quote.
Premium flight to Spetses. Get a quote.
Premium flight to Spetses. Get a quote.
Απολαύστε μια άνετη και ασφαλή πτήση προς τις Σπέτσες.

Με τον σύγχρονο στόλο της ifly, μπορούμε να σας παρέχουμε τα πιο σύγχρονα μοντέλα αεροσκαφών για να εξασφαλίσουμε πολυτέλεια, ασφάλεια και συνολικά μια μοναδική εμπειρία πτήσης. Η βάση μας βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά μπορούμε κυριολεκτικά να απογειωθούμε από οποιονδήποτε επιθυμητό προορισμό στην Ελλάδα. Εξερευνήστε τον στόλο μας εδώ.

Landing Site
Χρειάζεστε οδική μεταφορά;

ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Εξερευνήστε όλους τους προορισμούς που μπορούμε να σας μεταφέρουμε με τις ενοικιάσεις ελικοπτέρων και jet αεροπλάνων στην Ελλάδα.