Επισκεφθείτε τη Ρόδο, "Το νησί των ιπποτών"

Η Ρόδος είναι μακράν το μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων και ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη τη Μεσόγειο. Ατελείωτες παραλίες, άφθονη φυσική ομορφιά, καταλύματα υψηλής ποιότητας με πολλά ξενοδοχεία και θέρετρα 5 αστέρων και μια Μεσαιωνική Πόλη που συγκαταλέγεται στην λίστα Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO καταστούν την Ρόδο έναν μοναδικό ταξιδιωτικό προορισμό.

Ταξιδιωτικό tip της ifly:

Το νησί διαθέτει το δικό του διεθνές αεροδρόμιο, η απόσταση από την Αθήνα είναι αρκετά μεγάλη για ένα ελικόπτερο, με αποτέλεσμα η πτήση να διαρκεί περίπου 2 ώρες. Η προτεινόμενη επιλογή ιδιωτικού ταξιδιού θα διαρκούσε μεταξύ 50 και 60 λεπτών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ρόδος
Premium flight to Rhodes. Get a quote.
Premium flight to Rhodes. Get a quote.
Απολαύστε μια άνετη και ασφαλή πτήση προς τη Ρόδο.

Με τον σύγχρονο στόλο της ifly, μπορούμε να σας παρέχουμε τα πιο σύγχρονα μοντέλα αεροσκαφών για να εξασφαλίσουμε πολυτέλεια, ασφάλεια και συνολικά μια μοναδική εμπειρία πτήσης. Η βάση μας βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά μπορούμε κυριολεκτικά να απογειωθούμε από οποιονδήποτε επιθυμητό προορισμό στην Ελλάδα. Εξερευνήστε τον στόλο μας εδώ.

Landing Site
Χρειάζεστε οδική μεταφορά;

ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Εξερευνήστε όλους τους προορισμούς που μπορούμε να σας μεταφέρουμε με τις ενοικιάσεις ελικοπτέρων και jet αεροπλάνων στην Ελλάδα.