Επισκεφθείτε το Ηράκλειο της Κρήτης

Το Ηράκλειο είναι μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές και ένα από τα πιο πολυσύχναστα κέντρα της Κρήτης. Με το υπέροχο μεσαιωνικό κέντρο της πόλης, τις παραλίες και τα πολυτελή ξενοδοχεία, προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Το Ηράκλειο βρίσκεται επίσης κοντά σε δύο από τα σημαντικότερα μνημεία της Κρήτης, την Κνωσό και το Ανάκτορο της Φαιστού. Και οι δύο είναι μινωικές τοποθεσίες με την Κνωσό να είναι η μεγαλύτερη από αυτές τις μινωικές ανακτορικές κατασκευές.

Ταξιδιωτικό tip της ifly:

Το Ηράκλειο έχει το δικό του διεθνές αεροδρόμιο. Ο χρόνος πτήσης με το ελικόπτερο από την Αθήνα είναι μεταξύ 80 και 90 λεπτών. Μια άλλη βολική επιλογή ταξιδιού που μπορείτε να εξετάσετε είναι ένα από τα ιδιωτικά αεροπλάνα μας με χρόνο πτήσης μόλις μεταξύ 40 έως 50 λεπτών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ηράκλειο
Premium flight to Heraklion. Get a quote.
Premium flight to Heraklion. Get a quote.
Απολαύστε μια άνετη και ασφαλή πτήση προς το Ηράκλειο.

Με τον σύγχρονο στόλο της ifly, μπορούμε να σας παρέχουμε τα πιο σύγχρονα μοντέλα αεροσκαφών για να εξασφαλίσουμε πολυτέλεια, ασφάλεια και συνολικά μια μοναδική εμπειρία πτήσης. Η βάση μας βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά μπορούμε κυριολεκτικά να απογειωθούμε από οποιονδήποτε επιθυμητό προορισμό στην Ελλάδα. Εξερευνήστε τον στόλο μας εδώ.

Landing Site
Χρειάζεστε οδική μεταφορά;

ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Εξερευνήστε όλους τους προορισμούς που μπορούμε να σας μεταφέρουμε με τις ενοικιάσεις ελικοπτέρων και jet αεροπλάνων στην Ελλάδα.