Συνδυάστε πολυτέλεια και φύση στο Costa Navarino

Νοικιάστε ένα από τα ελικόπτερα ή αεροσκάφη μας και πετάξτε στην Costa Navarino, τον πρωταρχικό προορισμό στη Μεσόγειο, που βρίσκεται στην περιοχή της Μεσσηνίας στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο. Ένα από τα πιο παρθένα και συναρπαστικά παραθαλάσσια τοπία στη Μεσόγειο, αυτή η περιοχή και οι άνθρωποι της έχουν διαμορφωθεί μέσα από 4.500 χρόνια ιστορίας. Η Costa Navarino περιλαμβάνει πολλές ξεχωριστές τοποθεσίες με πολυτελή ξενοδοχεία 5 αστέρων, πολυτελείς κατοικίες, υπερσύγχρονες συνεδριακές εγκαταστάσεις, κέντρα spa παγκόσμιας κλάσης, γήπεδα γκολφ, καθώς και ένα ευρύ φάσμα αξέχαστων δραστηριοτήτων και μοναδικές εμπειρίες τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά.

Ταξιδιωτικό tip της ifly:

Ο χρόνος πτήσης από την Αθήνα είναι περίπου 1 ώρα.

Στο Costa Navarino μπορείτε να επισκεφθείτε με το ελικόπτερο την Αρχαία Ολυμπία (χρόνος πτήσης 20 λεπτά) ή την Αρχαία Μεσσήνη (χρόνος πτήσης 20 λεπτά) ή να κάνετε μια περιήγηση πάνω από διάφορα μέρη όπως την Μεθώνη, την Κορώνη, την Πύλος και επίσης να επισκεφθείτε την τοποθεσία του Μυστρά με τις βυζαντινές εκκλησίες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Costa Navarino
Απολαύστε μια άνετη και ασφαλή πτήση προς το Costa Navarino.

Με τον σύγχρονο στόλο της ifly, μπορούμε να σας παρέχουμε τα πιο σύγχρονα μοντέλα αεροσκαφών για να εξασφαλίσουμε πολυτέλεια, ασφάλεια και συνολικά μια μοναδική εμπειρία πτήσης. Η βάση μας βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά μπορούμε κυριολεκτικά να απογειωθούμε από οποιονδήποτε επιθυμητό προορισμό στην Ελλάδα. Εξερευνήστε τον στόλο μας εδώ.

Landing Site
Χρειάζεστε οδική μεταφορά;

ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Εξερευνήστε όλους τους προορισμούς που μπορούμε να σας μεταφέρουμε με τις ενοικιάσεις ελικοπτέρων και jet αεροπλάνων στην Ελλάδα.