Χαλαρώστε στην Ελούντα

Η Ελούντα είναι ένας από τους πιο γνωστούς προορισμούς στην Κρήτη αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Διαθέτει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση πολυτελών ξενοδοχείων στη χώρα και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους προορισμούς στη Μεσόγειο. Πρόκειται για παγκοσμίου φήμης τουριστικό θέρετρο που βρίσκεται στα βόρεια του Αγίου Νικολάου στο ανατολικό τμήμα της Κρήτης, με πανέμορφες ακτές και παραλίες, πεντακάθαρες θάλασσες και γαλήνιο περιβάλλον.

Ταξιδιωτικό tip της ifly:

Η πτήση με ελικόπτερο από την Αθήνα διαρκεί περίπου 90 λεπτά. Ένας άλλος τρόπος για να πετάξετε εκεί ιδιωτικά είναι με ένα από τα ιδιωτικά μας αεροπλάνα. Προσγειωνόμαστε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου και από εκεί φτάνετε στην Ελούντα με αυτοκίνητο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ελούντα
Premium flight to Elouda. Get a quote.
Premium flight to Elouda. Get a quote.
Premium flight to Elouda. Get a quote.
Απολαύστε μια άνετη και ασφαλή πτήση προς την Ελούντα.

Με τον σύγχρονο στόλο της ifly, μπορούμε να σας παρέχουμε τα πιο σύγχρονα μοντέλα αεροσκαφών για να εξασφαλίσουμε πολυτέλεια, ασφάλεια και συνολικά μια μοναδική εμπειρία πτήσης. Η βάση μας βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά μπορούμε κυριολεκτικά να απογειωθούμε από οποιονδήποτε επιθυμητό προορισμό στην Ελλάδα. Εξερευνήστε τον στόλο μας εδώ.

Landing Site
Χρειάζεστε οδική μεταφορά;

ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Εξερευνήστε όλους τους προορισμούς που μπορούμε να σας μεταφέρουμε με τις ενοικιάσεις ελικοπτέρων και jet αεροπλάνων στην Ελλάδα.