Επισκεφθείτε την Ιθάκη

Η Ιθάκη είναι ένα από τα πιο γνωστά νησιά του Ιονίου και βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην Κεφαλονιά. Ένας τόπος αυθεντικής φυσικής ομορφιάς, το νησί του Οδυσσέα είναι σίγουρα κάτι το ιδιαίτερο. Πρόκειται για ορεινό νησί γεμάτο κυπαρίσσια, μονοπάτια πεζοπορίας, απόμερες παραλίες και μαγευτική θέα από οποιοδήποτε σημείο.

Ταξιδιωτικό tip της ifly:

Η Ιθάκη δεν διαθέτει αεροδρόμιο, το πλησιέστερο βρίσκεται στην Κεφαλονιά, γεγονός που την καθιστά ιδανικό σημείο για πτήση με ελικόπτερο. Διαθέτει ένα τοπικό ελικοδρόμιο που βρίσκεται στην Ανωγή στο βόρειο τμήμα του νησιού. Η διάρκεια της πτήσης από την Αθήνα είναι μεταξύ 70 και 85 λεπτών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ιθάκη
Απολαύστε μια άνετη και ασφαλή πτήση προς την Ιθάκη.

Με τον σύγχρονο στόλο της ifly, μπορούμε να σας παρέχουμε τα πιο σύγχρονα μοντέλα αεροσκαφών για να εξασφαλίσουμε πολυτέλεια, ασφάλεια και συνολικά μια μοναδική εμπειρία πτήσης. Η βάση μας βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά μπορούμε κυριολεκτικά να απογειωθούμε από οποιονδήποτε επιθυμητό προορισμό στην Ελλάδα. Εξερευνήστε τον στόλο μας εδώ.

Landing Site
Χρειάζεστε οδική μεταφορά;

ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Εξερευνήστε όλους τους προορισμούς που μπορούμε να σας μεταφέρουμε με τις ενοικιάσεις ελικοπτέρων και jet αεροπλάνων στην Ελλάδα.